Wij horen bij Zalando

Shop voor jouw brocante inrichting bij Lounge by Zalando

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(89)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Brocante inrichting: voor een interieur met je eigen signature

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!

brocante inrichting

Vind je het leuk om vlooienmarkten af te struinen op zoek naar dat ene authentieke kastje? Één waar best een paar krassen op mogen zitten? Dan houdt jij vast van een brocante inrichting. Hierin hoort de tekenen des tijds te zien te zijn. Dat wil niet zeggen dat een dergelijk interieur oud is. Een likje verf geeft het kasje bijvoorbeeld weer een nieuwe look terwijl het toch nog een doorleefde uitstraling heeft. Al met al kun je met brocante meubels en decoraties je huis van binnen echt een eigen gezicht geven. Oftewel je hebt een interieur met karakter.

Meld je gratis aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Ontdek creatieve mogelijkheden van brocant

De definitie van brocant is curiosa. Ook kun je het vertalen naar tweedehands goed. Hoewel brocant draait om meubels en decoraties met een verleden is het geen antiek of vintage. Het gaat om opknappertjes en unieke items. Enkele voorbeelden van brocant zijn:

• Een gebruikte landelijke buffetkast die opnieuw is geverfd• Een grote spiegel met ornamenten waarvan de lijst is overgespoten• Een oude sofa die door een nieuw overtrek een andere look heeft

brocante inrichting

In een brocante inrichting kun je dus al je creativiteit kwijt. Je kunt daarbij zoveel elementen toevoegen als je wilt. Geef bijvoorbeeld je badkamer een brocante twist met een nostalgische porseleinen waterkan en wasbak. Daar mogen dan best een paar barstjes in zitten. Of gebruik een oude scheepskist als salontafel. Je kunt de kist bijvoorbeeld een mooie lichte kleur geven als je een modern interieur hebt. Of lak hem in een donkere kleur als de look van je woonkamer meer klassiek is.

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken en bespaar flink op je nieuwe inrichting!

Koop je brocante meubels nieuw

Ben je niet zo creatief aangelegd? Geen nood! Ook nieuwe meubels kunnen prima de brocante stijl bieden. Tegenwoordig zie je in meubelzaken ook veel tafels en kasten die er 'verweerd' uitzien. Ze hebben bijvoorbeeld schuurplekken of zijn voorzien van barsten. Het is eigenlijk dezelfde tactiek als met used jeans. Wil je jouw brocante inrichting bij elkaar shoppen? Dan zijn hier een paar kenmerken:

• Gezelligheid• Robuustheid• Glimmende materialen

brocante inrichting

Zo hoort een open haard prima thuis in een brocante inrichting. Net als een bonte koekjestrommel met een verweerde look. Ook haal je brocant in huis met veel kussens op de bank. Een robuuste houten eettafel met daarboven een kroonluchter mag ook.

Je ziet het! Met een brocante inrichting kun je alle kanten op. Bovendien matchen brocante meubels en accessoires met allerlei interieurstijlen. Heb je vooral moderne meubels. Maak dan een hoekje met een gietijzeren tuintafeltje dat roestplekken vertoond. Een mooie kandelaar die je op een brocante markt hebt gevonden plus een mooie plant maken je hoek helemaal af. Maar dit decoratiehoekje past ook perfect bij een klassieke inrichting. Dus ga op zoek in het aanbod aan nieuwe woonartikelen in brocante stijl.

Of nog beter! Meld je aan bij Lounge by Zalando en profiteer van allerlei mooie deals. Zo hebben wij hoge kortingen op merkmode maar ook op woonartikelen die kunnen oplopen tot 75%*. Doe dus snel mee met onze online outlet en ontdek het plezier van het creëren van een brocante inrichting!

Wees er snel bij, onze producten zijn alleen tijdelijk en beperkt beschikbaar. Meld je snel vrijblijvend en gratis aan!