Ga naar Zalando Lounge

Zalando Lounge Magazine

Wat is Black Friday?

Wat is Black Friday?

Je hebt vast wel eens van Black Friday gehoord, maar wat is Black Friday nu precies? Lees verder voor meer informatie en shop exclusieve Black Friday aanbiedingen bij Zalando Lounge!

Merken Sales -

Sieraden Sale: Timeless Moments

Timeless Moments NL

Sieraden Sale: Timeless Moments

Mis onze spannende Zalando Lounge deals voor horloges en sieraden niet! ONLINE VAN 1 T/M 5 JULI. Een Michael Kors horloge winnen of voordelige DKNY sieraden scoren? Lees gauw verder voor meer informatie.

Lounge | Merken Sales -

Duurzaam shoppen met het milieu in gedachten

duurzame fashion

Duurzaam shoppen met het milieu in gedachten

Ben je een die-hard fasionista maar ligt het thema duurzaam leven je nauw aan het hart en weet je niet goed hoe je deze twee passies het beste kan combineren? Het antwoord: Duurzame kleding shoppen!

Lounge -

Modetrends 2020

fashiontrends 2020

Modetrends 2020

Een nieuw jaar betekent frisse modetrends die je toevoegt aan je bestaande garderobe. Leer meer over de kleuren, accessoire, schoenen en de 2020 fashiontrends!

Fashion Trends | Inspiratie | Lounge -

HET ULTIEME KERSTLIJSTJE VOOR EEN ONTSPANNEN KERSTMIS

HET ULTIEME KERSTLIJSTJE VOOR EEN ONTSPANNEN KERSTMIS

Jouw kerstvoorbereidingen in één oogopslag. Met ons kerstlijstje kan er niets misgaan tijdens de mooiste tijd van het jaar. Dus leun achterover, plan je activiteiten met ons kerstlijstje en vergeet vooral niet te genieten van je tijd met vrienden en familie!

Inspiratie -

Winter 2019 is coming

najaarsmode 2019

Winter 2019 is coming

inter is coming wat in mode jargon zoveel betekent als: Tijd om de najaarsmode 2019 én de wintermode 2019 te ontdekken. Maak je alvast klaar voor een comeback van de late seventies en full on eighties met wijde broeken, Schotse ruiten, ribfluweel, schoudervullingen, faux-fur en meer van dat modelekkers. Dus let the fashion games van najaar/winter 2019 begin!

Fashion Trends | Inspiratie -

De ultieme back to school checklist

kids checklist

De ultieme back to school checklist

Het is eindelijk weer zover, de kinderen gaan “back to school”. Dit betekent dat je hopelijk wat meer tijd en rust hebt, zonder 24/7 het bekende geluid: “Mamaaaaaaaa” te horen. Natuurlijk wil je wel dat ze zo goed mogelijk voorbereid terug naar school gaan. Geen zorgen, wij creëren om deze reden de ultieme back to school checklist. Vol musthaves voor het nieuwe schooljaar!

Inspiratie -

Summer festival of style

summer festival of style

Summer festival of style

Lange zomeravonden, glanzende horloges en sieraden.. Mis één van de populairste zomerverkopen van de Zalando Lounge online outlet niet! Van 1 tot 7 Juli 2019 wachten de beste horloge- en sieradenmerken op jou in onze online outlet met speciale kortingen! Lees verder voor meer informatie over onze sale en de bijpassende winactie!

Merken Sales -

Hebben! De topdeals van week 26

aanbiedingen

Hebben! De topdeals van week 26

Een nieuwe dag betekent een nieuwe deal bij Zalando Lounge. Ook in week 26 staan er weer topdeals voor jou klaar! Neem gauw een exclusief kijkje in de opkomende deals van deze week. Zit er iets bij voor jou?

Fashion Trends | Inspiratie | Merken Sales -
*T.o.v. de adviesprijs van de producent.