Wij horen bij Zalando

Scandinavische inrichting bij Lounge by Zalando

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(76)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Ontdek de koele en warme kanten van een Scandinavische inrichting

Meld je gratis aan bij de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!

Scandinavische inrichting

Noorwegen, Zweden en Finland: in de koude winters die daar heersen, wordt er vooral binnen geleefd. Vandaar dat de Scandinaviërs zorgen dat het in huis warm, comfortabel en sfeervol is. Zomers is ook de tuin en de prachtige natuurlijke omgeving de plek waar Noren, Zweden en Finnen graag zijn. In een Scandinavische inrichting vind je al deze elementen terug. Het bevat namelijk veel robuuste en comfortabele meubelen.

Bovendien voeren natuurlijke materialen en lichte kleuren de boventoon. Een Scandinavische inrichting past ook prima in ons Nederlandse klimaat. Want ook wij leven veel binnen, houden van comfort en komen graag in de natuur.

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Zo ziet een Scandinavisch interieur eruit

Wil je ook een Scandinavische inrichting? Dan zijn er een aantal facetten die er echt bij horen:• Hout• Geen vloerbedekking• Strakke lijnen• Natuurlijke materialen• Lichte & zachte kleuren• Optimaal licht van buiten• Natuurlijk groen• Minimalisme & opgeruimd• Eenvoudige accessoires• Textiel met een warme uitstraling

Scandinavische inrichting

Als je deze kenmerken van een Scandinavische inrichting ziet, dan weet je het. Dit is de ideale interieurstijl voor mensen die van een opgeruimd huis houden. Handige opbergmogelijkheden zijn dan ook een must. In een Scandinavisch huis slingert namelijk niks rond. De uitstraling is dan ook vooral clean. Daarom zie je ook niet teveel woonaccessoires in het interieur. Degenen die aan de muur hangen of in een kast staan, zijn uitgevoerd in een simpele stijl.

Toch is een Scandinavische interieur niet koel. Een houten vloer, een knus kleed en groene planten maken het geheel gezellig. Verder is de Scandinavische stijl warm door het natuurlijke licht dat zoveel mogelijk in huis wordt toegelaten. Bovendien kun je veel natuurlijk kleuren in een Scandinavische inrichting verwachten. Ook pastelkleuren en crèmeachtige tinten komen er veel in voor.

Wees er snel bij, onze producten zijn alleen tijdelijk en beperkt verkrijgbaar!

Zo geef je jouw huis de Scandinavische look

Wanneer je nu zelf een inrichting in Scandinavische stijl wilt? Dan stuit je misschien op het probleem van kleine ramen. Hierdoor krijg je niet zoveel natuurlijk daglicht binnen als voor het juiste effect nodig is. Je kunt dit oplossen door veel lichte meubelen te nemen. Ook een lichtgekleurde houten vloer zorgt voor de juiste Scandinavische sfeer. Verf daarvoor ook je muren in een lichte kleur. Kies bijvoorbeeld voor zacht geel of ivoorwit. Ook grijze, witte of lichtblauwe gordijnen die licht doorlaten zijn een goede aanvulling. Hierna kun je gaan zoeken naar de juiste kleden en meubels.

Scandinavische inrichting

Zoek bijvoorbeeld een robuuste sofa van textiel met daarbij een royale leren zitstoel. Ga ook op jacht naar knusse kleden en kussens. Zo creëer je die warme Scandinavische sfeer. Als finishing touch voeg je een paar royale groene kamerplanten toe en enkele strakke decoraties. Daarna is het een kwestie van je huis opgeruimd te houden. Dus vergeet ook niet een handige kast aan te schaffen.

Wil je ook jouw huis een Scandinavische inrichting geven? Word dan snel gratis deelnemer aan de Lounge by Zalando online outlet. Hier komen dagelijks interessante deals voorbij op het gebied van mode, lifestyle en wonen. Zo kun je tegen hoge kortingen de nieuwste items voor je Scandinavische interieur online kopen bij Lounge by Zalando!