Slim, snel en handig je koffer inpakken

Stel jij je koffer inpakken altijd uit? Of is je koffer elke keer weer te zwaar? Geen zorgen, wij van Zalando Lounge hebben een aantal slimme inpaktips voor je op een rijtje gezet om de ruimte van je koffer maximaal te benutten!

koffer inpakken

Je hebt het misschien vaak genoeg meegemaakt. Je gaat op reis en onwillekeurig denk je aan de tekst van een oud Nederlandstalig lied: "Je hijgt, want je krijgt je koffer niet dicht." Telkens trap je er weer in, je hebt de neiging te veel mee te nemen. Soms lijkt je koffer op een driedimensionale puzzel die je maar op één manier goed kunt inpakken. Helaas op een manier die jou ontgaat.

Je koffer inpakken hoeft niet moeilijk te zijn. Met een klein aantal simpele tips kun je veel ruimte besparen en het gewicht van je koffer ook nog handelbaar houden. En dat is heel handig, nu luchtvaartmaatschappijen steeds strenger worden en je flinke bedragen laten bijbetalen als je koffer het maximale gewicht overschrijdt. Ben je op zoek naar een sterke en comfortabele koffer? Is je reisoutfit nog niet op orde? Word dan vrijblijvend lid van Zalando Lounge en bespaar veel geld.

Meld je eenvoudig aan bij de Zalando Lounge online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Je koffer inpakken - wat handige tips

Je koffer inpakken is iets dat je het beste planmatig aan kunt pakken. Wat is er dan handiger dan het maken van een checklist? Vermeld op je checklist die items die écht mee moeten en waar je niet zonder kunt. Hou rekening met activiteiten die je zeker gaat ondernemen en de te verwachten weersomstandigheden. Wees vervolgens erg streng voor jezelf. Kies voor minder kleding en schoenen en ga vooral voor mode-items die je op meer manieren kunt combineren.

koffer inpakken

Drie paar schoenen is écht genoeg. Luchtige open schoentjes of sandalen voor avondjes uit en dagen in de zon. Comfortabele sneakers als je een nieuwe stad wilt ontdekken. En stevige wandelschoenen voor een dagje in de vrije natuur. Gebruik de ruimte in je schoenen om kleine items op te bergen of vul ze op met sokken en ondergoed. Rol katoenen of linnen kleding op om ruimte te besparen én om kreukels te voorkomen. Leg zaken die je later nodig hebt vooral onderin je koffer. Wil je beslist een zware en warme jas meenemen? Hou die dan aan in het vliegtuig en pak hem niet in.

Meer travel outfits of inpaktips? Bekijk dan de volgende artikelen eens!

Simpele en slimme trucjes om je nog meer te helpen

Opladers en snoertjes rol je op en doe je in een apart zakje dat je misschien wel in een van je schoenen kwijt kunt. Mooie kettingen die zo goed passen bij je vakantieoutfit haal je even door een rietje, zodat ze onderweg niet knopen of in de war raken. Wil je tijdens je vakantie veel lezen, denk er dan eens over om een handige e-reader aan te schaffen. Dit scheelt niet alleen veel ruimte, maar vooral ook gewicht. Je gaat ongetwijfeld op je vakantieadres shoppen.

koffer inpakken

Ga je je koffer inpakken voor je heenreis, hou dan voldoende ruimte over om extra items op je terugreis mee te kunnen nemen. Heb je een beperkt aantal kledingstukken bij je, neem dan gerust extra accessoires zoals sjaaltjes mee. Juist met goed gekozen accessoires kun je elke outfit even een ander accentje geven. Neem een paar opvouwbare tassen mee. Ze komen goed van pas en nemen in je koffer erg weinig ruimte in.

Ben je op zoek naar een kwalitatieve koffer? Meld je vrijblijvend aan en bekijk onze dagelijkse deals eens!

Voordelige koffers bij Zalando Lounge

Voor een nieuwe koffer of reistas kan het heel voordelig zijn om nu lid te worden van Zalando Lounge. Je lidmaatschap is vrijblijvend en kost niets. Je krijgt wel toegang tot een exclusief aanbod, uitsluitend bestemd voor onze leden. Je kunt per week kiezen uit mooie sales en acties uit de meest recente collecties van topmerken.

Acties zijn tijdelijk en de voorraden zijn gelimiteerd. Bij Zalando Lounge kun je profiteren van kortingspercentages tot wel 75%*. Zo hou je veel geld over die je tijdens je vakantie of business trip goed kunt besteden.

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!