Sokken sale bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Warme en stijlvolle voeten door onze sokken sale


Bespaar tot wel 75%* op sokken van de beste merken, meld je nu gratis en vrijblijvend aan bij Zalando Lounge!

sokken sale

Geitenwollen sokken, witte tennissokken in sandalen, iedereen heeft wel een mening over die fijne accessoires waarmee we onze voeten warm en comfortabel houden. De een ziet sokken als puur functionele kledingstukken, de ander heeft met sokken vele smaakvolle combinatiemogelijkheden ontdekt. Goede sokken beschermen je voeten tegen slijtage en blaren en nemen overtollige warmte en vocht op. Daardoor vergroot je ook de levensduur van je schoenen.

In onze sokken sale vind je sokken en kousen in verschillende lengtes, patronen en kleuren. Schrijf je in als lid van Zalando Lounge en ga naar hartenlust profiteren van onze bijzonder voordelige aanbiedingen.


Meld je eenvoudig aan bij Zalando Lounge met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Ontdek Zalando Lounge


Meer dan alleen maar warme voeten

De tijd dat oude sokken secuur werden gerepareerd als ze gaten begonnen te vertonen, ligt al weer een aantal decennia achter ons. De kunst van het sokken stoppen zijn we inmiddels wel verleerd. Tegenwoordig zullen we er eerder voor kiezen om ze snel te vervangen door nieuwe exemplaren. Het aanbod aan sokken is dan ook enorm groot. In onze sokken sale vind je lange kniekousen die ook je onderbenen comfortabel warm houden en zeer functionele wandelsokken die je draagt als je vele kilometers door de bergen wandelt.

sokken sale

Sporters kiezen met name voor sokken met een wat dikkere stof, die in staat zijn om tijdens grote inspanningen zoveel mogelijk vocht en warmte op te nemen zodat je voeten droog en niet oververhit raken. Onder formele kleding draag je vooral sokken in klassieke patronen of ingetogen kleuren die goed matchen met je outfit. Wie ooit op blote voeten in sneakers heeft gewandeld en na afloop de blaren kon tellen, zal verheugd zijn met de vele mooie en laag gesneden sneakersokken uit onze sokken sale. Kies je maat en je favoriete kleuren en bestel ze online.


Bespaar tot wel 75%* op sokken van de mooiste merken

Ontdek Zalando Lounge


 Gebruik sokken als stijlelement

Michael Jackson was begin jaren tachtig een van de eerste beroemdheden die sokken als stijlelement begonnen te dragen. Je kunt de kleur van je sokken afstemmen of die van je schoenen, maar het is vaak erg mooi als de kleur matcht met die van je bovenkleding. Zo creëer je meer balans en eenheid in je outfit.

sokken sale

Sokken zullen in je outfit meestal een dienende rol vervullen. Je kunt ze echter ook een hoofdrol laten spelen. Als je de kleur van je outfit basaal houdt, kun je juist door kleurrijke sokken met opvallende prints extra opvallen.

Het is helemaal mooi als die kleur dan terug te vinden is in andere accessoires zoals je handtas of een elegant gedrapeerd sjaaltje. Ook heren kunnen onder een kostuum gerust opvallende sokken dragen, maar doen er goed aan om de prints en kleuren toch subtiel te houden.


Wees er snel bij, op = op!

Ontdek Zalando Lounge


Profiteer van de voordelen van Zalando Lounge

Ben je nog geen lid van Zalando Lounge? We nodigen je van harte uit om je geheel vrijblijvend in te schrijven. Je bent niet tot afname verplicht en je betaalt ook geen inschrijfgeld of contributie. Je krijgt toegang tot een exclusief aanbod, uitsluitend bestemd voor onze leden.

Elke week bieden we je nieuwe acties en sales aan, met kortingen die kunnen oplopen tot 75% van de normale verkoopprijs. Topmerken met actuele fashion items, maar wel in een gelimiteerde oplage en slechts korte tijd beschikbaar. Download onze apps en je kunt overal onze aanbiedingen in de gaten houden en snel profiteren.


Krijg toegang tot onze dagelijkse aanbiedingen en profiteer van hoge kortingen!

Ontdek Zalando Lounge

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.