Date outfit

gelegenheidskleding

DATE OUTFIT

Kijk jij uit naar een speciale date? De vraag is alleen: wat trek je aan? Speciaal voor jou ging Zalando Lounge op zoek naar de laatste beauty en modetips. Lees de tips & tricks van onze stylist en maak een goede (eerste) indruk!

Originele date

Tips & Tricks van onze stylist

Stylist

Het beste advies dat ik je kan geven als je een date hebt, is iets te dragen waarin jij je comfortabel voelt en dat jou een gevoel van zelfvertrouwen geeft. Dit is de eerste kans om je date een blik te gunnen op jouw persoonlijkheid, dus trek je favoriete paar schoenen aan en gebruik die nieuwe, felgekleurde lippenstift. Pas je kleding op de activiteiten van je date aan en vergeet zeker niet de kleine details zoals bij elkaar passende sokken. Je kunt maar beter op alles voorbereid zijn, toch?

Wat trek je aan voor een romantische date 

Kleur kiezen is kleur bekennen. Omdat dat best spannend kan zijn, is de verleiding soms groot om het bij veilige tinten te houden. Het enige nadeel: gedekte kleuren ogen minder spannend. Over welke kleur krijg jij steevast complimenten als je ‘m draagt?

Wie kent ‘m niet – het fashioncredo ‘less is more’? De ultieme tip van experts: wees resoluut en schrap alles uit je garderobe waar je ‘te’ voor kunt plaatsen. Te strak, te wijd, te druk, te schreeuwerig, te bloot… Evenwicht is je beste vriend.

Bekijk gauw al onze romantische date tips!

Romantische date

Romantische date

Eerste date tips: van locatie tot fashion

Het restaurant is één van de meest afgesproken plaatsen voor een eerste date. Echter is één van de eerste date tips om dat juist niet te doen. Het is zenuwslopend om met iemand te eten die je pas kent en waar je je tot aangetrokken voelt. Als het niet klikt zit je minstens nog 3 gangen aan tafel voordat je kan vertrekken. Ga bijvoorbeeld voor een wandeling of een actieve date om je zenuwen de baas te zijn.

Top 5 eerste date fouten

1.

 Te laat komen

2.

 Geen vragen stellen

3.

 Praten over je ex

4. 

Constant je telefoon checken

5. 

Opscheppen over je baan, inkomen of uiterlijk

Bekijk gauw al onze eerste date tips!

eerste date tips

Coole ideeën en outfits voor een originele date

Heb je een bourgondische inslag of ben je een echte foodie? Kijk dan of het met hem of haar klikt tijdens een minpicknick. Ook een coole locatie zorgt voor een goede start van je originele date. Ga bijvoorbeeld naar een mooie plek in het stadspark. Of plaats de picknickmand op de kade van een rivier.

Van je first date kun je ook een echte thrillseeker maken. Ga naar een pretpark en test je potentiële levenspartner op moed met een tochtje in de achtbaan. Bovendien heb je een toplocatie om jeugdherinneringen te delen en elkaar direct goed te leren kennen.

Bekijk gauw al onze originele date tips!

Originele date

Laat je écht zien tijdens je blind date

Hou één belangrijke regel voor een succesvolle blind date voor ogen: het moet leuk en gezellig zijn, ook als je in je eentje zou zijn gegaan. Er is niks mis met afspreken in een café, maar ga daarna iets aparts en origineels doen. Dat breekt de spanning die er onvermijdelijk is.

Je kunt het beste kiezen voor een neutrale outfit met subtiele sexy hints. Wat dacht je van een oversized blazer, gecombineerd met een t-shirt en rok? Of ga je liever voor een pantalon gecombineerd met een casual blousje en leren jack? Met mooie accessoires geef je de juiste accenten en contrasten en maak je jouw look extra interessant.

Bekijk gauw al onze blind date tips!

Blind date

Goed voorbereid op je actieve date

Elkaar leren kennen in een gezellig café of goed restaurant is prachtig, maar je wilt meer dan alleen maar een goed gesprek waarbij je elkaars lichaamstaal goed in je opneemt. Je wilt wat actiefs doen. Durf je het aan? Samen met je date een sport of activiteit ontdekken die voor jullie beiden totaal nieuw is? Natuurlijk zul je tijdens een tango-clinic dan wel eens misstapjes begaan. Voor een perfectionist is zoiets frustrerend, maar misschien werkt het wel erg goed als ijsbreker.

Bekijk gauw al onze actieve date tips!

Actieve date

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie-ideeën voor je date? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor de Zalando Lounge online outlet. Hier vind je de mooiste merken en combineer je van speciale ledenkortingen die kunnen oplopen tot wel 75%*. Aarzel dus niet en spread the love!

Meld je eenvoudig en gratis aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!