Goed voorbereid op je actieve date

Ben je single en op zoek naar een partner waarmee je een actieve levensstijl kan delen? Of ben je de veilige dates in het restaurant zat? Lees dan gauw verder, wij geven je suggesties en tips voor een succesvolle actieve date!

Actieve date

Voel je de positieve spanning al? Je gaat op een eerste date met iemand die je interesse heeft opgewekt. Of is het al tijd voor een vervolgdate, nu de eerste kennismaking zo goed bevallen is? Je wilt er echt iets speciaals van maken.

Elkaar leren kennen in een gezellig café of goed restaurant is prachtig, maar je wilt meer dan alleen maar een goed gesprek waarbij je elkaars lichaamstaal goed in je opneemt. Je wilt wat actiefs doen. Iets buiten de gebaande paden, iets origineels, waardoor je kanten van elkaar gaat ontdekken die er bij een standaard date niet uit zullen komen.

Heb je nog inspirerende ideeën nodig? Weet je ook al in welke outfit je het beste kunt verschijnen als je een actieve date gepland hebt?

 Meer date outfits, locaties en tips? Bekijk dan de volgende artikelen eens!

Romantische dateOriginele date • Blind date • Date tips •

Suggesties voor een actieve date

Durf je het aan? Samen met je date een sport of activiteit ontdekken die voor jullie beiden totaal nieuw is? Natuurlijk zul je tijdens een tango-clinic dan wel eens misstapjes begaan. Voor een perfectionist is zoiets frustrerend, maar misschien werkt het wel erg goed als ijsbreker.

Als jullie samen kunnen lachen als jullie danspassen nog wat bijgeschaafd moeten worden, kan je actieve date echt een succes worden.

actieve date

Heb je zin om jezelf flink in het zweet te werken? Wil je weten hoe sportief je date is en hoe groot zijn incasseringsvermogen is? Wat dacht je dan van een vrijblijvende kickboks-clinic? Je kunt het natuurlijk ook rustiger aanpakken. Een dagje naar de dierentuin of een amusementspark waarbij je samen in de achtbaan het kunt uitgillen van plezier, geeft je date net even iets extra's.

Hou je van de natuur, denk dan aan een lange en gezellige wandeling door de bossen of duinen. Met een gezellig café of restaurant sluit je een geslaagde date dan af.

Redenen om te kiezen voor een actieve date

1.

 Je onderscheidt je van de 99% mensen die naar een cafe, restaurant of bioscoop gaan op een date

2.

 Ongeacht of je date leuk is heb je tenminste een leuke activiteit uitgevoerd

3.

 Je hebt al comfortabele

aan in het geval je date niet succesvol is...

Je outfit aanpassen aan je actieve date

Als je van plan bent om echt sportief bezig te zijn op je actieve date, dan is het slim om naast je normale outfit ook sportkleding mee te nemen. Als je je date wilt verrassen of wanneer je zelf verrast gaat worden, is het verstandig om een multifunctionele outfit aan te trekken.

Bij een rustige activiteit zie je er dan gewoon goed uit en tijdens een activiteit zit je outfit je niet in de weg en zal het je bewegingen niet beperken. Je high heels kan je misschien beter thuislaten, of je neemt een extra paar mee als jullie na een sportieve activiteit een restaurant gaan bezoeken.

actieve date

Mannen hebben het vaak maar makkelijk. Ze doen een colbertje uit als ze zich moeten inspannen, om het daarna weer aan te trekken. Zoiets kan jij ook, als je outfit bestaat uit verschillende lagen. Wat dacht je van een mooie blouse of poloshirt met een kasjmier trui eroverheen?

Het is belangrijk dat jij je er goed in voelt en weet dat het je goed staat. Dat geeft je zelfvertrouwen. Hierdoor krijg je een aantrekkelijke en zelfbewuste uitstraling.

Musthave items voor een actieve date

1.

Comfortabele schoenen - zoals trendy sneakers of bikerboots

2.

 Gelaagde

met een classy twist - zoals een bomberjack met borduursels of een trui met metaaldraad

3. 

Een extra shirt en deodorant

Profiteren van de voordelen van Zalando Lounge

Ben je al lid van Zalando Lounge? Lid worden kan heel snel en verplicht je tot niets. Je lidmaatschap kost geen geld en je bent ook niet verplicht iets af te nemen. Elke week krijg je exclusief toegang tot sales en acties van topmerken op het gebied van kleding, accessoires en schoenen. Je korting kan oplopen tot wel 75%* van de normale winkelprijs.

Ons aanbod is wel altijd tijdgebonden en de oplage gelimiteerd. Reageer snel en je kunt de outfit voor je actieve date met veel voordeel aanschaffen. Zo hou je geld over om je date echt onvergetelijk te maken.

Meld je vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online outlet en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!