Wij horen bij Zalando

Bruiloft schoenen - de finishing touch op je mooiste dag

Is het tijd voor een feestelijke gelegenheid? In de Lounge by Zalando online outlet vind je comfortable schoenen waar je de sterren van de hemel mee danst. Van sneakers tot hoge hakken. Lees gauw onze bruiloft schoenen tips en meld je eenvoudig aan!

bruiloft schoenen

Je trouwdag belooft de mooiste dag van je leven te worden. Je wilt dat alles tot in de puntjes geregeld is zodat je alleen nog maar hoeft te genieten. Als bruid heb je een schitterende bruidsjurk uitgezocht en de bruidegom hijst zich in een smaakvol en enigszins feestelijk pak. Jullie hoeven elkaar alleen maar aan te kijken en je weet meteen weer waarom jullie voortaan met elkaar door het leven gaan.

Je bruiloft belooft ook een lange dag te worden. Jullie gaan zitten, veel staan en misschien ook aardige afstanden lopen. Dat vraagt veel van je voeten, die daarom ook zeer goede ondersteuning kunnen gebruiken. Hebben jullie al bruiloft schoenen uitgekozen? Je bruiloft schoenen moeten niet het sluitstuk van je bruidsoutfit worden. Juist door extra aandacht te geven, zorg je ervoor dat je bruiloft niet alleen heel mooi en onvergetelijk wordt, maar ook comfortabel.

Meld je gratis aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Bruiloft schoenen voor de bruid, de bruidegom en de gasten

Kent jouw trouwdag een burgerlijke huwelijksvoltrekking, en ook een kerkelijke inzegening? Dan zul je enige tijd zittend doorbrengen. Heb je een mooi park in gedachten voor een onvergetelijke bruidsreportage, dan moet je comfortabel afstanden kunnen afleggen, vaak op gras, grind of zand. Tijdens je receptie zal je veel moeten staan en uiteraard wil je op jouw huwelijksfeest ook heerlijk kunnen dansen. Gaat de bruidegom chic in het pak, dan horen daar nette bruiloft schoenen bij met een zakelijke en toch iets feestelijke uitstraling.

bruiloft schoenen

Als bruid heb je misschien gekozen voor een wijd uitvallende jurk. Dan is het logisch om met hoge hakken je jurk nog mooier te laten uitkomen. Echter, hoge hakken kunnen na een dag lopen minder comfortabel zijn. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je vrouwelijke gasten. Wissel gerust je schoenen af en kies bijvoorbeeld voor een extra paar lage schoenen voor buitenactiviteiten. Wil je toch hoge hakken, ga dan liever voor een meer comfortabele blokhak.

Meer bruiloft inspiratie en tips? Bekijk dan de volgende artikelen eens!

Hoe kun je jouw bruiloft schoenen het beste passen?

Wat je te allen tijde wilt voorkomen zijn oververhitte en pijnlijke voeten. Zeker na vele uren staan zullen je voeten en je enkels op kunnen zwellen. Hou hier rekening mee als je schoenen voor je huwelijk gaat passen.

bruiloft schoenen

Eigenlijk moeten ze meteen perfect en comfortabel zitten. Het is ook beslist verstandig om je schoenen van tevoren goed in te lopen. Draag er gerust een comfortabele binnenzool in en zorg dat je tijdens je huwelijksfeest blarenpleisters binnen handbereik hebt. Je hoopt ze niet nodig te hebben maar zit je er eenmaal om verlegen, dan zijn ze een echte uitkomst.

Het is erg slim om je bruidsschoenen te passen op het eind van de dag, als je voeten er al een hele werkdag op hebben zitten. Aan het eind van de dag zijn je voeten over het algemeen iets dikker. Passen je schoenen dan perfect, dan zit je goed. Je vraagt veel van je voeten op je drukke trouwdag. Verwen ze van tevoren met een frisse voetdeo en gebruik talkpoeder om overmatig zweten en een oververhit gevoel te voorkomen.

Lid worden van Lounge by Zalando geeft je veel voordelen

Schoenen, kleding en prachtige accessoires kun je met veel exclusief voordeel aanschaffen als je lid wordt van Lounge by Zalando. Onze online shopping club geeft je kortingen tot wel 75% van de normale winkelprijs. Je hebt de keuze uit veel topmerken die je extra voordeel gunnen met hun meest recente collecties.

Acties zijn wel tijdelijk en onze voorraden altijd gelimiteerd. Je lidmaatschap kost je niets en levert je eigenlijk alleen maar voordelen op.

Ben je op zoek naar meer inspiratie-ideeën? Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan voor Lounge by Zalando. Hier shop je het hele jaar door de mooiste kleding van de beste merken tegen kortingen tot wel 70%. Een feestelijke outfit scoren was nog nooit zo voordelig!