kleding met kant!

Lace, ofwel kant werd vroeger als klassiek gezien maar is op het moment weer helemaal trendy. 

Kant is een veelzijdige stof en kan op vele gelegenheden gedragen worden. Het is vrouwelijk en chic en kan ook erg sexy zijn als je het op de juiste manier draagt. Voordat je kant wilt gaan dragen zijn er een paar dingen waar je op moet letten; Het is belangrijk dat je op de kwaliteit let, mooi kant is niet glimmend maar mat en controleer altijd of de naden mooi op elkaar aansluiten. Ook moet je ervoor zorgen dat het kanten kledingstuk niet te strak zit, dan ziet het er namelijk al snel trashy uit.

Hier een paar tips hoe je kant het beste kan dragen:

Een kledingstuk dat helemaal van kant is gemaakt is heel goed te dragen. Door de duidelijke textuur van kant moet je er alleen wel op letten, het niet te combineren met nog meer drukke texturen. Het beste is dus om de rest van je outfit rustig te houden. Combineer bijvoorbeeld een kanten jurk met een stoer leren jasje, of een kanten top met een zwarte broek.

Dramatisch zwart

Zwart kant zorgt voor een trendy, dramatische look. Met de juiste accessoires, maakt zwart kant stoer en alternatief. Met een lange, zwarte jurk van kant heb je juist de diva look te pakken.

Wit maar niet bruidsachtig

Wit kant is ook erg goed te dragen. Draag wit kant het beste met gekleurde accessoires om het bruidsachtige imago te vermijden.

Gekleurd is hot

Zwart en wit is altijd een goede keus, maar gekleurd kant is nu helemaal hot. Combineer een gekleurd kledingstuk van kant en maak het af met kleurrijke accessoires.

Voor elk moment van de dag

Door de veelzijdigheid van de stof is kant op elk moment van de dag te dragen. Van een casual top met kanten rand overdag, een mooie jurk met kanten achterkant in de avond, tot sexy outfit in de nacht.

Doorzichtige stof

Eén van de karakteristieken van kant is dat het doorzichtig is, dit maakt de stof ook zo bijzonder. Vergeet daardoor alleen niet te controleren hoe doorzichtig je kanten aankoop is voordat je het draagt en overweeg er iets onder te dragen. Huidskleurig materiaal doet het goed in combinatie met kant, of een ander kanten kledingstuk.

Ben jij al fan van kant? Haal nu een kanten kledingstuk in huis!