All Star sneaker sale in de Zalando Lounge online outlet

Wat Zalando Lounge jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Trendy All Star sneakers 

Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken! Bekijk ons dagelijks wisselend assortiment en ontdek de Zalando Lounge.

allstar sale

Doe je ogen eens dicht en denk aan schoenen die jij associeert met het begrip sneaker. Grote kans dat het beeld van Converse All Stars sneakers een van de eerste is waar je aan denkt. Dat is niet voor niets. Wist je dat deze iconische schoen zijn honderdste verjaardag al heeft mogen vieren? Het eerste ontwerk van All Star sneakers stamt immers al uit 1917.

De Amerikaanse firma Converse Rubber Shoe Company bracht ze uit onder de naam Non-Skids. Door kun speciale zool was uitglijden tijdens het sporten vrijwel uitgesloten. Het hoge bovenstuk uit genaaide delen canvas zat strak om de voet en het rubberen neusgedeelte gaf zekerheid en veiligheid. In de honderd jaar van zijn bestaan heeft de All Star sneaker wel wat gedaanteverwisselingen ondergaan, maar het basismodel is behouden gebleven. Jij kunt je All Star sneakers met heel veel voordeel aanschaffen door gratis en vrijblijvend lid te worden van Zalando Lounge.

Meld je gratis aan bij de Zalando Lounge online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Een echte Amerikaanse klassieker

Het grote succes van Converse All Star sneakers begon pas echt toen basketballegende Chuck Taylor vanaf 1923 op verschillende high schools basketbal-clinics ging organiseren. Niet alleen bracht hij sportieve tieners de kneepjes van zijn sport bij, hij overtuigde ze ook van het belang van écht goed zittende en ondersteunende sportschoenen. Uiteraard waren dat zijn All Stars en als je goed kijkt naar klassieke modellen met het ronde logo op de enkel, zie je naast de beroemde ster ook zijn handtekening prijken.

all star goedkoop
all star sneakers

All Stars werden al snel dé schoen voor basketballers, maar ook in andere takken van sport vonden ze gretig aftrek. Het grote voordeel van de klassieke en hoge modellen is de bescherming van je enkels. Bij elke sport waarbij je moet springen en niet verkeerd terecht wilt komen, voelden de topatleten de kwaliteit van All Star sneakers.

Wist je dat gewichtheffers bijna zweren bij deze schoen? Als je zware gewichten tilt, kan elke zijwaartse beweging funest zijn. Converse All Stars dwingen je als het ware om in één houding te staan en te lopen. Uiteraard in de meest gezonde en daar ga jij ook van profiteren als je ze aantrekt.

Wees er snel bij, onze aanbiedingen zijn exclusief en alleen tijdelijk beschikbaar!

Hoog of laag model in vele kleuren

De huidige generatie Converse All Star sneakers hebben alle de bijzonder goede zool behouden en ook de rubberen neus zul je in elk model terugvinden. Echter, je hebt nu ook de keuze uit trendy en sportieve lage modellen. Waren de klassieke modellen allemaal gemaakt van stevig canvas, nu kun je ook All Star sneakersbestellen waarvan het bovenstuk van andere materialen is gemaakt.

Draag ze met je favoriete sportmode, onder skinny jeans, of onder een katoenen broek met wijdere pijpen. Kies voor klassieke ingetogen kleuren, of neem een opvallende kleur of een versie met in het oog springende prints. Als je ze draagt, doe dat dan altijd in combinatie met sneakersokken. Je weet vast wel dat je met sokken interessante kleuraccentjes aan je outfit toe kunt voegen.

Ben je op zoek naar trendy sneakers van de beste merken? Ontdek dan de Zalando Lounge en bespaar flink op je aankoop!

Geniet van je voordelen bij Zalando Lounge

Zalando Lounge is een online shopping club die zijn leden veel voordelen biedt. Lid worden is helemaal vrijblijvend en kost je niets. Je bent niet verplicht om iets te kopen, maar als je de wekelijkse aanbiedingen ziet van topmerken met kortingen die wel 75% van de winkelprijs kunnen zijn, dan wil je niet anders dan profiteren.

De voorraad is wel altijd gelimiteerd, dus wees er snel bij en hou ons aanbod in de gaten op onze website of met onze handige Zalando Lounge apps voor Android of iOS.

Krijg toegang tot de beste deals!