Replay sneakers outlet

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Sportieve en hippe Replay sneakers bij Zalando Lounge


Meld je vrijblijvend en gratis aan bij de Zalando Lounge online outlet en krijg toegang tot de mooiste merken en beste aanbiedingen! 

replay sneakers

In 1978 keek een jonge Italiaanse ontwerper en ondernemer naar het Wereldkampioenschap voetbal in Argentinië. Telkens zag hij het woord ‘replay’, herhaling, in beeld komen. Hij kreeg een lumineus idee, waar modeliefhebbers van nu nog steeds van profiteren. Hij, Claudio Buziol, zou een kledinglijn op de markt brengen met een vintage look en een knipoog naar de mode van weleer. Klassieke en tijdloze en vooral draagbare fashion voor jong en oud, die graag de stijlklassiekers van voorgaande jaren in een nieuw jasje willen dragen.

Vanaf 1981 is het merk Replay niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het merk heeft een voorliefde voor denim, maar brengt ook bijpassende Replay sneakers uit. Heeft Replay ook jouw modehart veroverd? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in als lid van Zalando Lounge en schaf je nieuwe Replay sneakers aan tegen bijzonder scherpe droomprijzen.


Ben je op zoek naar trendy sneakers van de beste merken? Meld je dan aan bij Zalando Lounge en shop o.a. Replay, Puma en Nike sneakers voordelig!

Gratis aanmelden


De kracht van herhaling

Elk tijdperk heeft zijn eigen design en zijn eigen favoriete kleurstellingen. De kracht van retro fashion ligt in het feit dat de mooiste collectieve beelden in onze geheugens blijven hangen en gevoelens van nostalgie en geborgenheid oproepen. Een slimme ontwerper van mode maakt daar gebruik van en geeft het design van vroeger een geheel eigen en modieuze twist. Daar is Replay echt een meester in.

replay sneakers

Veel van hun fashion, maar ook de vormgeving van Replay sneakers is daardoor zo heerlijk herkenbaar, maar blijft eigentijds. Als je sneakers van dit merk bekijkt, zullen de dikke zolen wellicht als eerste opvallen. Replay is namelijk niet voor niets een Italiaanse modefirma. Veel van het Italiaanse leven speelt zich buiten af, waar je mag kijken en bekeken worden. Dan is het wel zo comfortabel als je dat doet op schoenen die echt voor je voeten gemaakt zijn. Trek hun sneakers aan en je voelt meteen dat ze als gegoten zitten. Replay besteedt veel aandacht aan een perfecte materiaalkeuze, precies wat we van Italiaanse schoenmakers zo waarderen.


Meld je eenvoudig en gratis aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Gratis aanmelden


Stijlvol combineren met mooie Replay sneakers

Replay sneakers zijn er voor dames, heren en opgroeiende kinderen. De heren kunnen kiezen uit stoere modellen, meestal in basale en makkelijk te combineren kleuren.

replay sneakers

Dames hebben meer keuze. Naast ingetogen en tijdloze kleuren zie je ook felle kleurencombinaties of verrassende en altijd stijlvolle prints. Onder een lichte zomerbroek of bermuda staan ze je vast bijzonder goed als je met vriendinnen in een vreemde stad alle bezienswaardigheden bezoekt. De kwaliteit van Replay sneakers ga je ook zeker waarderen als je sportief bezig bent. De veerkrachtige en slipvaste zolen en de goede pasvorm geven je zekerheid en stabiliteit en na het sporten voelen je voeten niet oververhit of vermoeid.


Wees er snel bij, onze aanbiedingen zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar!

Gratis aanmelden


Zalando Lounge, veel exclusieve voordelen

Als je de voordelen van Zalando Lounge ziet, kun je het misschien niet geloven. Zoveel voordeel? Kortingen die kunnen oplopen tot 75%? Waar zit het addertje onder het gras. Geloof ons maar, die is er niet. Lid worden is geheel gratis en vrijblijvend. We verplichten je tot niets. Maar als je écht wilt genieten van voordelen, dan hou je regelmatig onze aanbiedingen bij.

Acties op Zalando Lounge zijn altijd tijdelijk, met een gelimiteerde voorraad. Snelle beslissers gaan dat zeker merken in hun portemonnee. Op onze website, via e-mail en met onze Zalando Lounge apps ben jij de eerste die kennis neemt van zeer scherpe aanbiedingen op het gebied van sneakers, andere schoenen, kleding, maar ook accessoires.


Meld je aan en word gratis en vrijblijvend lid van onze exclusieve fashion club. Zo bespaar je flink op de mooiste merken!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.