Kinderschoenen

Gratis hotline 0800 022 71 43
Dagelijks acties met exclusieve topmerken
Kortingen tot 75%*

Aanmelden en van korting profiteren!

Hoogwaardige kinderschoenen bij Zalando Lounge

Goede kinderschoenen – Ouders kennen het probleem: kindervoeten groeien zo snel, dat het kopen van goede schoenen soms niet de moeite waard lijkt. Tegelijkertijd hebben baby- en kindervoetjes goed passende schoenen nodig die de voeten goed ondersteunen om eventuele latere problemen te voorkomen. Schoenen van hoge kwaliteit zijn dus eigenlijk een goede investering, maar na een paar maanden vaak alweer te klein.

Zalando Lounge is de perfecte oplossing voor dit dilemma. Hier vindt men goedkope kinderschoenen van eersteklas merken. In onze unieke aanbiedingen zijn de schoenen tot 75% afgeprijsd. Daarbij garanderen we een hoge kwaliteit en 100% authenticiteit van de producten. Word dus snel lid en geniet van onze speciale aanbiedingen!

iStock 000067230251 Small Kinderschoenen

De beste kinderschoenen

Voor je eigen kinderen wil je altijd het beste. Als lid van de Zalando Lounge vind je de allerbeste kinderenschoenen tegen een kleine prijs. Hieronder vind je nog een paar tips voor goed passende schoenen.

Een goed passende schoen heeft:
• De juiste lengte: bij aankoop mag de schoen 1,5 cm groter zijn, wanneer het kleiner dan een halve centimeter is, is de schoen te klein.
• Voldoende ruimte: Behalve de lengte mag de schoen ook niet te spits zijn zodat de kleine teen genoeg plaats heeft.
• De juiste breedte: Niet te smal, zodat de schoen niet knelt, en niet te breed, zodat de voet niet gaat schuiven in de schoen.
• Een stevige hiel: Belangrijk voor een goede houvast, zodat de voetjes niet naar binnen of buiten gaan kantelen.
• Een stijf en flexibel gedeelte: Hoe jonger het kind, hoe soepeler de schoen moet zijn.
• Een goed voetbed: voor voldoende steun aan de voetzool.
• Ademend materiaal: het is belangrijk dat het transpiratievocht afgevoerd kan worden. Leer heeft deze eigenschap.

iStock 000001066141 Medium 1 Kinderschoenen

Kinderschoenen en meer in de online outlet

Het assortiment van Zalando Lounge kent geen grenzen en biedt naast hoogwaardige kinderschoenen ook vele andere mode en lifestyle producten. Zo vind je in onze dagelijks wisselende aanbiedingen stijlvolle dames- en herenschoenen, kleding van topmerken en designers, prachtige accessoires voor hem en haar en ook meubels, woondecoratie en elektronica.

Geniet van de voordelen van Zalando Lounge:
• Dagelijks wisselende aanbiedingen
• Een unieke online outlet van de nieuwste collecties
• Sensationele kortingen tot wel 75%*

De registratie is gratis, geheel vrijblijvend en gaat gemakkelijk en snel. Een gratis nieuwsbrief houdt je op jee hoogte van actuele aanbiedingen. Bezoek onze unieke schoenen outlet en laat je verrassen door het aanbod. Meld je vandaag nog gratis en vrijblijvend aan!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.