fauteuil outlet bij Lounge by Zalando

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Veel zitgenot in onze fauteuil outlet

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!

armchairs outlet 2 CM

Je komt thuis van je drukke werkzaamheden en je snakt naar een rustmoment. Je wilt even tot jezelf komen, geheel ontspannen en niets meer moeten. Er is één plek in je woonkamer waar dit uitstekend kan. In je zithoek staat een speciale en zogenaamde luie stoel. Als je daarin gaat zitten, vloeien alle spanningen uit je lichaam. Tenminste, dat is wat je graag zou willen.

Klopt het dat je in jouw interieur nog geen fauteuil hebt staan? Grijp dan nu je kans. Word lid van Lounge by Zalando en zoek de fauteuil van je dromen in onze zeer voordelig geprijsde fauteuil outlet.

Meld je gratis aan voor de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Welke woonstijl past het beste bij jou?

De klassieke fauteuil was vroeger dé plaats bij uitstek waar de heer des huizes tot rust kwam, zijn krant las en na het eten onder het genot van een goede pijp of sigaar met vrienden de toestand in de wereld besprak. De tijden zijn veranderd en nu profiteren zowel mannen als vrouwen van de unieke eigenschappen van een écht goede fauteuil. Een fauteuil is helemaal ingericht om je volledig zitcomfort te laten ervaren.

armchairs outlet 3 CM

Dit type stoel is vaak breed gebouwd, met een vorm die je rug volledig ondersteunt en je ook mogelijkheden geeft om comfortabel een dutje te doen. In onze fauteuil outlet vind je fauteuils in landelijke stijl, maar we hebben ook trendy fauteuils, gemaakt van steigerhout waarmee je een aantrekkelijke industriële sfeer creëert. Of gaat je voorkeur meer uit naar een romantische fauteuil met stoffen bekleding in pasteltinten?

Let goed op de kwaliteit van de polstering. Je moet immers uren comfortabel kunnen zitten. Een goede moderne fauteuil heeft een polstering van polyurethaan. Dit materiaal is veerkrachtig, voelt zacht aan en is vormvast. Dat garandeert een lange levensduur en vele jaren zitgenot.

Welke woonstijl past het beste bij jou?

Richt je comfortabele zithoek naar eigen behoefte in

Je zult zien dat de zithoogte van een fauteuil uit onze fauteuil outlet vaak net iets lager is dan die van een reguliere stoel. Ook zal de rugleuning altijd iets naar achteren hellen. Dit heeft een reden. Je hebt geen andere keuze dan achterover leunen. Daarbij neemt je lichaam een volkomen natuurlijke houding aan en zal je fauteuil je maximaal ondersteunen. Je voelt het, dat je hierdoor écht tot rust kan komen.

Wat doe je het liefst als je in een fauteuil zit? Tv kijken, een boek lezen of met vrienden of familie een goed gesprek voeren? Richt je zithoek zo in dat je maximaal comfort ervaart.

Een of meerdere fauteuils, een tweezits- of driezitssofa en uiteraard een smaakvolle salontafel waar je hapjes en drankjes op plaatst. Is je zithoek groot, dan kan je overwegen om bij elke fauteuil een handige bijzettafel te plaatsen, zodat niemand hoeft op te staan om een kop koffie of thee te pakken.

Zorg voor leuke plafondlampen, tafellampen en staande lampen die je bij voorkeur kunt richten. Zo heb je niet alleen veel comfort van je zithoek, maar maak je hem ook functioneel.

Wees er snel bij, onze deals zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar!

Veel mooie woonaccessoires bij Lounge by Zalando

Je kunt geheel vrijblijvend lid worden van Lounge by Zalando en wekelijks profiteren van een exclusief aanbod, alleen voor onze leden. Op kleding, schoenen, accessoires en woonaccessoires van topmerken krijg je kortingen die kunnen oplopen tot 75%*. Ons aanbod is wel gelimiteerd en elke sale slechts tijdelijk. Door snel te reageren kun je jaarlijks erg veel geld besparen.

Bespaar flink op mode en lifestyle aanbiedingen. Bespaar tot wel 75%* op meubels en woonaccessoires van de beste merken!