Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope waterkokers online

Waterkokers, de perfecte metgezel voor jouw warme dranken. Of je nu kiest voor een retro design of een moderne stijl, onze waterkokers bieden snelheid en gemak. Ontdek vandaag nog jouw ideale match en geniet van heerlijke warme dranken in stijl.

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Het gemak van kokend water uit waterkokers

Waterkokers zijn onmisbaar in vele huishoudens. Je shopt ze met extra voordeel bij Lounge by Zalando. Om toegang te krijgen tot de scherpe aanbiedingen op diverse topmerken hoef je je alleen maar aan te melden als gratis lid. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van exclusieve deals in de lifestyle & fashion outlet.

Waterkokers en fluitketels dienen hetzelfde doel: jou van kokend heet water voorzien. De ouderwetse fluitketels zet je op het fornuis, zodra het water kookt gaat de ketel voor je fluiten. Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen elektrische apparaten om water te koken. We bieden een ruim aanbod van verschillende designs waar je uit kunt kiezen. Voor waterkokers in de aanbieding moet je zonder twijfel bij Lounge by Zalando zijn.

Inspireer jezelf in onze online lifestyle & fashion outlet

kettles_1_CM

Kies de juiste waterkokers in de outlet voor jou

In je zoektocht naar een geschikt model kom je verschillende goedkope waterkokers tegen. Het kan daardoor een behoorlijke klus zijn om het juiste exemplaar te vinden. Zo kies je niet alleen uit modellen die je water koken, maar die dit ook nog eens snel doen en een grote inhoud hebben, waardoor je veel water in één keer kookt. Daarnaast kan je ook denken aan speciale kalkfilters om het kalk uit je gekookte water te halen. Kijk daarnaast ook zeker naar andere kenmerken. Hoeveel geluid maakt de waterkoker bijvoorbeeld? Dit is een praktische overweging wanneer jij voor dag en dauw je bed uit moet en kokend water nodig hebt, maar je andere mensen niet wakker wilt maken. Daarnaast zijn er ook waterkokers die beschikken over een warmhoudfunctie of een dubbele behuizing om daarmee het gekookte water langer warm te houden. Een functie die zeker niet aan de waterkoker mag ontbreken, is de droogkookfunctie. De waterkoker stopt dan automatisch wanneer er geen water meer in het apparaat zit. Zo voorkom je dat het apparaat schade oploopt of zelfs in brand vliegt. Tegenwoordig heeft bijna ieder model gelukkig wel een droogkookfunctie.

Het oog wil ook wat

Vaak staan waterkokers standaard binnen handbereik in de keuken. Zo kan je snel het apparaat gebruiken. En omdat het zo in het zicht staat, is design tegenwoordig bijna net zo belangrijk als functionaliteit. Daarom hebben we een ruim aanbod van waterkokers met verschillende uitstralingen, gemaakt van roestvrij staal, porselein, koper en meer. Denk bovendien aan verschillende kleuren, al dan niet gecombineerd met zilveren details. Ook verschillende vormen staan tot je beschikking. Van hoge en strakke waterkokers, tot aan modellen die je doen denken aan ouderwetse fluitketels. Verder zijn er ook transparante apparaten beschikbaar met verlichting, waardoor je het water ziet koken.

kettles_2_CM

Naast goedkope waterkokers vind je bij Lounge by Zalando ook vele andere topproducten. Het aanbod wisselt constant en de aanbiedingen zijn gedurende een beperkte tijd beschikbaar. De kortingen lopen hier op tot wel 75% in vergelijking met de adviesprijs. Wil je niet misgrijpen en altijd als eerste op de hoogte zijn van exclusieve deals en aanbiedingen? Dan meld je je hier aan voor een geheel gratis en vrijblijvend lidmaatschap. Bepaal zelf of je dagelijks of wekelijks van de nieuwste deals op de hoogte wordt gebracht.