Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope damesjeans online

Dames, upgrade je stijl met onze trendy jeanscollectie. Kies uit een breed scala aan modellen en pasvormen voor elke gelegenheid. Verwen jezelf en ontdek jouw perfecte jeans vandaag nog. Doe mee en shop nu!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(98)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Dames jeans: functioneel en stijlvol

 Een broek moet lekker zitten, maar ook mooi zijn, daar is elke fashionista het mee eens. Neem dan eens een kijkje in het aanbod dames jeans bij Lounge by Zalando. Daar vind je mooie modellen van topmerken en profiteer je bovendien van hoge kortingen. Die kunnen namelijk oplopen tot wel 75%*!

Dames jeans

Dames jeans zijn functioneel en dat houdt in dat jij je er heerlijk vrij in kunt voortbewegen. De stof valt mooi om de benen, maar biedt jou tegelijkertijd voldoende vrijheid. Daarnaast zijn de meeste modellen uitgevoerd met zakken, waardoor je allerlei onmisbare spulletjes gemakkelijk met je mee kunt nemen. Denk daarbij aan je smartphone, sleutels en pasjes. Natuurlijk verliest Lounge by Zalando de modetrends hierbij niet uit het oog. Daarom vind je in de collectie allerlei nieuwe modellen van bekende merken. Daar kun jij zeker in voor de dag komen!

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot onze exclusieve aanbiedingen van topmerken met hoge kortingen. Zo shop jij o.a. Diesel jeans voordelig!

Van werkbroek naar modestatement 

Misschien draag jij jouw jeans omdat ze lekker comfortabel zitten of wanneer je klusjes doet. Maar de tijd dat jeans vooral werden beschouwd als werkbroeken voor mannen, ligt ver achter ons. Vandaag de dag is jouw garderobe beslist niet compleet zonder jeans. En dat is ook voor jou best prettig, omdat deze broeken perfect te combineren zijn met zowel casual als chique kledingstukken en accessoires.

jeans sale

Voor welke look ga jij vandaag? Kies je voor een skinny jeans met een stijlvolle blouse en misschien zelfs met een colbert daarbij? Doordat je hiermee een zakelijke indruk maakt, is deze outfit vooral geschikt voor zakelijke gelegenheden, zoals een vergadering of een lezing. Natuurlijk kun je jouw favoriete jeans ook met een winters vest combineren op koude dagen. En is het hartje zomer? Dan is een haltertopje een prima keuze om je outfit zo luchtig mogelijk af te maken.

Dames jeans sale: Welke fit kies jij?

Een women skinny fit sluit strak om het bovenbeen en loopt taps toe naar de enkel. Dit zorgt ervoor dat het model heel mooi op je lichaam aansluit en jouw vrouwelijke vormen benadrukt. Een women slim fit zit aansluitend om het bovenbeen, maar minder strak dan skinny. De pijp is recht op loopt licht taps toe richting de enkel. Deze broek biedt je dan ook wat meer bewegingsruimte, maar zit tegelijkertijd niet te losjes. Women straight fit zit wat ruimer en heeft een rechte pijp. Dat detail zorgt vaak voor een wat tijdloze uitstraling, waardoor de broek geschikt is voor vele gelegenheden. Women boot fit valt ruimer op de bovenbenen en heeft een licht uitlopende pijp. Hierdoor lijken je benen langer en slanker. Kies de fit die bij jou past.

De nieuwe musthave fits 

Dit jaar hebben we een ruime keuze uit verschillende pasvormen met een trendy twist. De pasvorm trend verschuift van strak naar lossere fits. Denk maar aan jeans met een kick-flare model, mom jeans en straight jeans. Dit jaar gaan deze pasvormen gepaard met trendy details aan de onderkant van de broekspijpen.

dames jeans

©Andry5

Ga voor een jeans met een twist door te kiezen voor jeans met een strikdetail, een gerafelde of schuin afgesneden onderkant. Tevens is er ook een ruime keuze uit kleuren en designs. Jeans met parels, sterren of harten, je kunt het zo gek niet verzinnen.

Vind jij het moeilijk om de juiste maat te vinden? Controleer dan zowel de lengte als de breedte van de broek. Op die manier weet je zeker dat de pijpen niet te lang of te kort zijn. Mochten de pijpen iets te lang zijn, dan kun je dat relatief eenvoudig oplossen. Rol de pijpen een klein stukje om. Dat zorgt ook nog eens voor een speels accent!

Heb jij een dames jeans gezien die niet mag missen in jouw kledingkast? Wees er dan snel bij. Alle producten bij Lounge by Zalando zijn namelijk slechts beperkt beschikbaar. De collecties zijn gelimiteerd en de prijzen zijn aantrekkelijk. Aarzel dan ook niet langer en loop jouw korting niet mis!

Meld je vandaag nog gratis en vrijblijvend aan voor Lounge by Zalando. Zo koop jij jouw favoriete dames jeans tegen kortingen tot wel 75%*!