Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope shorts online

Korte broekjes, voor de stijlvolle levensgenieter. Ontdek de nieuwste trends en verwen jezelf met comfortabele en modieuze shorts. Maak je outfit compleet met onze geweldige collectie.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(58)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

KORTE BROEKJES SALE

Op zoek naar korte broekjes? Bij Lounge by Zalando shop je korte broekjes van topmerken met kortingen tot wel 75%*! Meld je vrijblijvend aan en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen en hoge kortingen.

shorts_outlet_2_CM

Snak jij ook zo naar luchtige kleding tijdens warme dagen? Het is dan tijd voor fleurige outfits waarbij de armen en benen weer gezien mogen worden. Trek jij ook graag een kort broekje aan als het warm is? Meld je dan aan bij Lounge by Zalando en shop korte broekjes van topmerken met korting. Aanmelden is altijd gratis en vrijblijvend!

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

LAAT JE BENEN ZIEN!

In Nederland kennen we rokjesdag, waar een groot deel van de vrouwen zich weer waagt aan korte rokjes. Vaak is dit half april, wanneer het zonnetje weer begint te schijnen. Niet alleen zijn rokjes erg populair tijdens de zomer, maar ook korte broekjes. Het zit comfortabel en er zijn bovendien veel mogelijkheden om dit kledingstuk te combineren.

shorts_outlet_3_CM

Als het nog wat frisjes is, of als onze benen nog té melkwit zijn, hebben we de keuze uit mooie panty's, die we natuurlijk zowel op onze broek als op onze schoenen afstemmen. Willen we in onze korte broek een sportieve indruk wekken, dan lopen we op hippe sneakers of stoere laarzen. Zoeken we juist elegantie en stijl, dan zijn pumps en enkellaarsjes geschikt.

Wil je knallen met je outfit? Trek dan een kort broekje aan in een opvallende en frisse kleur of een uitgesproken design. Houd de rest van je outfit iets neutraler en je weet dat je een echte eyecatcher draagt. Is je korte broek juist wat neutraler van vorm en kleur, trek dan die fleurige lenteblouse aan. En waarom zouden we ons beperken tot korte broeken? Wat is er nou vrouwelijker en stijlvoller dan een kort rokje?

Bespaar flink op mode en home items! Wees er snel bij, deals zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar. 

HOGE KWALITEIT, LAGE PRIJZEN

Mooie broeken, rokjes en alles wat hierbij past; natuurlijk hebben we in onze garderobe een aantal fraaie exemplaren hangen. Maar we steken ons ook graag in het nieuw. Als we zin hebben om nieuwe outfits uit te zoeken voor de mooie en warme maanden die nu toch echt in aantocht zijn, shoppen we het liefst in een winkel met veel keuze en veel voordeel.

Lounge by Zalando is de online shopping club van Zalando, waar je vrijblijvend lid van kunt worden. Lounge by Zalando geeft tijdelijke aanbiedingen met kortingen tot 75%*. Als je regelmatig kijkt, snel beslist en je outfits met zoveel voordeel kunt kopen, dan worden de komende lente en zomer pas echt mooi.

Helemaal in het nieuw, in een korte broek met bijpassende accessoires. Alles met veel voordeel aangeschaft. Op naar de terrasjes en het strand. Dit jaar gaan we echt genieten! 

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en shop mode en lifestyle artikelen met kortingen tot wel 75%*!