Jeans sale

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

JEANS SALE

Jeans vind je in allerlei soorten, waardoor er altijd een geschikt model is voor elke gelegenheid. Natuurlijk is het superhandig dat je jeans overal mee kunt combineren. Meld je gratis en vrijblijvend aan voor Lounge by Zalando en krijg toegang tot onze exclusieve jeans sale. Zo profiteer je van kortingen tot wel 75%*! 

Een van de voordelen van jeans is dat ze heel erg lang meegaan. De stof is stevig en de modellen zijn vaak onverwoestbaar. En doordat je deze spijkerbroeken bij allerlei gelegenheden kunt dragen, mogen die natuurlijk niet aan je garderobe ontbreken. Kies nu jouw favoriete model. Bij Lounge by Zalando vind je allerlei topmerken in de jeans sale,zodat je zeker een broek vindt waar jij mee voor de dag kan komen.

jeans_outlet_2_CM

Jeans zijn er voor iedereen

Deze broeken zijn zo ontworpen dat ze moeiteloos matchen met elk figuur. Of je nu meer een appelfiguur of juist een peerfiguur hebt, je vindt altijd een passende spijkerbroek. Er zijn allerlei modellen beschikbaar, bijvoorbeeld met een hoge of lage taille. Heel populair is de skinny jeans, die perfect aansluit op de benen. Ook de 'wide leg' komt echter weer helemaal in. Bij dit model worden je benen wat vrijer gelaten en lopen de pijpen wijder uit. Bovendien zijn jeans echt geschikt voor alle leeftijden!

jeans_outlet_3_CM

Natuurlijk staat de spijkerbroek er ook om bekend dat je die met allerlei kledingstijlen kunt combineren. Zo kun je er een stijlvolle blouse met blazer boven dragen, maar je kunt ook gaan voor een casual trui of een T-shirt. Daarnaast is een tuniek een geliefde keuze. Hiermee creëer je een exotische look. Verder worden jeans gecombineerd met allerlei soorten schoenen: van pumps tot cowboylaarzen. Wil je een speels accent aan je uitstraling geven? Gebruik dan een vrolijk gekleurd sjaaltje als riem en knoop die om je middel. Zeker weten dat jij alle blikken trekt!

Naar wat voor soort jeans ben jij op zoek?

Voor welke bewerking van je jeans kies jij? Een raw jeans is in principe onbehandeld. Jij krijgt de broek dus zoals die in elkaar is gezet. Bij een stone-washed jeans is jouw nieuwe broek samen met 100 andere in een enorme wasmachine gestopt en met puntige stenen gewassen. Hierdoor ontstaat de vintage look. Een vintage effect met een afgewassen look wordt gerealiseerd door bepaalde delen van de broek te sprayen. Destroy/grinding houdt in dat de stof op bepaalde plaatsen met een slijptol wordt behandeld. Soms worden scheuren of gaten daarna weer gerepareerd met een ruwe zigzagsteek. Zo kan jouw jeans dus al heel wat achter de rug hebben voordat jij deze koopt.

Een paar tips om je jeans mooi te houden

Wist je dat het verstandig is om je jeans zo min mogelijk te wassen? Hierdoor voorkom je krimp en kleurverlies. Maar je wilt je jeans natuurlijk ook fris houden. Hang deze daarom regelmatig een nachtje buiten en stop de jeans af en toe in de vriezer. Daarmee verwijder je bacteriën afdoende.

Af een toe een wasbeurt is natuurlijk onvermijdelijk. Volg dan zeer zorgvuldig de instructies en denk aan het volgende: was de jeans altijd binnenstebuiten, hang die meteen te drogen en gebruik voor jeans nooit de centrifuge. Heb jij al een jeans gezien die bij jou past? Realiseer je dan wel dat onze jeans sale beperkt is en dat de collectie slechts gelimiteerd beschikbaar is. Shop vandaag nog om jouw favoriet niet mis te lopen!

Meld je gratis aan voor Lounge by Zalando en profiteer van onze jeans sale met kortingen tot maar liefst 75%*!