Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

Dept Outlet

Dept: Stijlvolle jurken voor elke gelegenheid. Van elegante avondjurken tot trendy casual jurken. Ontdek nu jouw perfecte look en shop vandaag nog!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(95)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

 Scoor een DEPT Jurk nu het nog kan!

 Score een DEPT Jurk nu het nog kan! Shop dit merk van Nederlandse bodem en andere topmerken met kortingen tot wel 75%*! Meld je gratis, vrijblijvend en snel aan! Wil je meer weten over merk en de huidge status? Lees dan verder! 

dept jurk

Ook van Nederlandse bodem kan prachtige mode komen. Een merk dat dat bewijst, is DEPT. Dit label maakt onderdeel uit van de Veldhoven Group en is wereldwijd verkrijgbaar. Hoewel, dat duurt niet lang. Ondanks het succes heeft de Veldhoven Group besloten om het merk op te heffen. Dit omdat het bedrijf een andere koers is gaan varen. Voor ons fashionista's is dat minder goed nieuws.

De Veldhoven Group wil om goed te kunnen concurreren met de internationale modemarkt zich namelijk focussen op minder merken. Hiervoor heeft het label Sandwich uitgekozen. Wil je dus nog de laatste items scoren van DEPT? Houd dan goed Lounge by Zalando in de gaten. Grote kans dat je hier je garderobekast heel voordelig kan vullen met trendy topstukken van DEPT, zoals een van de coole jurken. Meld je gratis, vrijblijvend en snel aan en surf door ons assortiment!

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

DEPT: kleurrijke mode van Nederlandse bodem

DEPT werd in het midden van de jaren 90 opgericht door textielmiljonair Tommy Netten. De kleurrijke collectie van dit label was al snel een succes. De prints werden inhouse gemaakt, waardoor er unieke items ontstonden. Daarbij was DEPT ook sterk in zwart-wit. Zo had dit label alles voor een vrolijke look of een pittige zakelijk uitstraling.

dept jurk

dept jurk

Ook kon je in de collectie van DEPT allerlei leuke details vinden, waardoor elke jurk, rok of ander kledingstuk een bijzonder tintje kreeg. Met alle aandacht voor het ontwerp van het kledingstuk werd ook de kwaliteit niet vergeten. Tel daarbij de feel good factor en de vrouwelijke touch die ook een belangrijke rol speelden bij de ontwerpen van DEPT en het is niet verwonderlijk dat het label zeer succesvol werd. Daarbij zorgde het merk dat het op faire wijze werd geproduceerd, waarbij ook het milieu in acht werd genomen. Op het hoogtepunt was DEPT kleding verkrijgbaar in 1800 winkels in 18 landen.

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!

Zoek de ideale vervanger voor je DEPT Jurk

Ben je fan bent van de frisse, coole en vrouwelijke stijl van DEPT? Dan wil je natuurlijk geen kans missen om nog de items uit de laatste collectie te bemachtigen. Maar mochten deze ook op zijn, dan is het misschien tijd om naar een ander vergelijkbaar label uit te gaan kijken. Bij Zalando kun je namelijk tijdens het zoeken eenvoudig selecteren op kleur en print. Op deze wijze vind je vast een nieuw label dat DEPT voor jou kan vervangen.

dept jurk

Zo zorgen merken als Vila, Closet en Only ook dat je de grijze massa kan ontspringen met een jurk. Of Dorothy Perkins en Anna Field maken ook coole exemplaren die de DEPT Jurk kunnen vervangen. Laat je dus inspireren door deze merken of misschien ga je wel over op een heel andere look?

In ieder geval maak je bij Lounge by Zalando kennis met een groot aantal verschillende toplabels, waarvan je items voor een zacht prijsje kunt aanschaffen. Deze kortingen kunnen zelfs oplopen tot 75%*! Dit geeft je dus alle gelegenheid om op zoek te gaan naar een nieuw merk. Een die misschien een nog betere versie heeft van jouw favoriete DEPT jurk. Ga dus snel op zoek in de sfeervolle Lounge by Zalando!

Meld je gratis, vrijblijvend en snel aan en scoor een DEPT jurk nu net nog kan!