Wij horen bij Zalando

Vila Sale in de Lounge by Zalando online outlet

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(95)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

 De mooiste jurken van Vila

 Ben je op zoek naar de perfecte jurk? Het Scandinavische merk Vila heeft een prachtige collectie eigentijdse jurken die in elke garderobe passen. Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en profiteer van kortingen tot wel 75%! Wil je tips voor het kiezen van jouw Vila jurk? Lees dan snel verder!

vila outlet

In een jurk van Vila ben je altijd perfect gekleed voor elke gelegenheid. Om aan te trekken naar je werk, als je met je vriendinnen gaat shoppen of als je een feestje hebt. Bij Vila vind je romantische, feestelijke en altijd vrouwelijke jurken met een eigentijdse trendy look. Bovendien kun je kiezen uit allerlei modellen, zodat je altijd een jurk vindt die het beste bij jouw figuur past. In een jurk van Vila komen jouw sterke punten naar voren. Vila volgt altijd de kleuren, dessins en trends van het seizoen.

Je hebt dan ook een ruime keuze in materialen, van luchtig katoen op een warme zomerdag tot een warme gebreide jurk voor een frisse herfstdag. Bij Lounge by Zalando ben je aan het juiste adres voor dé perfecte jurk. Wil je onze collectie jurken van Vila bekijken? Registreer je dan snel bij Lounge by Zalando en download de Lounge by Zalando App. Zo kun je overal en altijd door ons assortiment surfen.

Meld je gratis en eenvoudig aan bij Lounge by Zalando met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Een Vila jurk voor elke gelegenheid

In een jurk van Vila kom je altijd goed gekleed voor de dag. De Vila-collectie omvat jurken voor elke gelegenheid en voor elk figuur. Zomerjurken met vrolijke dessins, tube jurken met een pasvorm die de rondingen van jouw lichaam volgt en niet te vergeten little black dresses voor als je een feestje hebt.

Vila sale

Bij Vila vind je altijd de jurk waarnaar je altijd hebt gezocht. Wel is het belangrijk om goed na te denken voor welke gelegenheid je een jurk koopt. Als je een jurk zoekt voor een zakelijke afspraak of een sollicitatiegesprek, kies dan een iets soepelvallender model in een neutrale kleur zoals blauw, grijs of zwart. Met accessoires zoals een blazer, een sjaal of een mooie halsketting in een opvallende kleur maak je indruk, of je nu een presentatie geeft of een sollicitatiegesprek hebt. Met een jurk van Vila heb jij die nieuwe baan al in the pocket!

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!

Feestje? Kies dan een little black dress!

Zoek je een fijne casual of jersey jurk die je elke dag kunt dragen of heb je een feestje? Ook hiervoor kun je uitstekend terecht bij Vila. De jurken hebben stuk voor stuk een elegante en soepele pasvorm. Kort, tot halverwege je bovenbenen of tot net boven de knie, maar de Vila-collectie omvat ook langere jurken en maxidresses. In elke kleur en in elke stijl.

Fashionable jurken in één kleur, maar ook jurken met opvallende details, zoals een pailettenjurk of een jurk met een rijgsluiting. Het mooie van een Vila jurk is dat het een perfecte basic in je garderobe is. Zo heb je altijd iets stijlvols om aan te trekken. Heb je een feestje? Kijk dan eens bij de party jurkjes van Vila. Combineer jouw little black dress met opvallende hoge laarzen voor een extra feestelijke look of met sneakers voor een sportieve look. Welke jurk je ook kiest, een Vila jurk past helemaal binnen jouw stijl!

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor de Lounge by Zalando en ontdek de mooiste Vila jurken met kortingen tot wel 75%! Neem snel een kijkje in de shop, want de artikelen zijn gelimiteerd en beperkt beschikbaar!