Wij horen bij Zalando

G-star Jeans sale in de Lounge by Zalando online outlet

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Creëer jouw persoonlijke look met G-star Jeans

Meld je vrijblijvend en gratis aan bij de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot deals van echte topmerken. Zo shop je jouw g-star jeans met flinke kortingen!

g-star goedkoop
g-star outlet

Stoer, non-comformistisch en een tikje ruig: dat is het merk G-star ten voeten uit. G-star is een afkorting van Gap-Star, een Amerikaans merk dat in 1989 overwaaide naar Nederland. Vandaag is het kantoor van G-star gevestigd in Amsterdam-Zuid. Het jeansmerk zich imiddels een echt Nederlands merk noemen. Het staat voor Hollandse nuchterheid, maar tegelijkertijd weerspiegelt het een internationale allure. G-star jeans zijn hip, van Amsterdam tot Tokio.

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

G-star jeans: just the product

G-star jeans zijn volledig toegesneden op het Nederlandse klimaat. Weer, wind of regen: in deze kleding mag je gezien worden. Ook de actieve en dynamische levensstijl van vandaag komt helemaal terug in de ontwerpen. Draagcomfort gaat samen met stoere en eigentijdse designs.

Combineer je jeans met een comfortabel paar sneakers, en je bent helemaal klaar om een sprintje te trekken op weg naar de volgende finish. Noem het een cultmerk of grunge: geen enkel label zal de lading dekken. G-star jeans zijn toegesneden op alle levensstijlen, en onttrekken zich aan elk hokje. Zelf houdt G-star het op een 'raw denim-merk'. Waarbij het niet gaat om het imago, maar puur om het product. Dat moet in elk opzicht kloppen.

gstar raw sale

Innovatie en oude tradities vinden elkaar in G-star. Zo verscheepte het merk oude weefgetouwen uit Amerika naar Japan, waar vandaag de stoffen worden geweven. Koop je een jeans van dit merk, dan mag je vertrouwen op puur vakmanschap. In de jaren negentig ontketende het label zelfs een revolutie in de jeanswereld. Spijkergoed werd toen vooral gekenmerkt door wassingen en kunstmatige slijtage-effecten.

G-star vond dat het tijd was voor iets nieuws en gooide radicaal het roer om. De jeans gingen terug naar de basis: het originele, rauwe en stugge donkerblauwe denim. Dit leverde G-star een nominatie op als hipste jeansmerk van Londen. Een Nederlands jeansmerk bereikte daarmee internationale faam. Na Levis is G-star het best verkochte jeansmerk van Nederland. Wat is het geheim van G-star? "De kunst is gewoon jezelf te blijven", zegt algemeen directeur Van Tilburg in het dagblad Trouw. Want ook als je rock 'n roll maakt, moet dat lopen als een Zwitsers uurwerk.

Wees er snel bij, onze aanbiedingen zijn alleen tijdelijk beschikbaar!

Gun jezelf het G-star gevoel

G-star is gemaakt met liefde. Dat zie je en dat voel je. Geen dertien-uit-een-dozijn jeans, maar een klasse apart. Het is misschien even een investering, maar dan heb je ook wat: je jeans van G-star gaan gemakkelijk jarenlang mee. Bovendien kun je ze eindeloos combineren.

Ga je voor een sportieve urban look? Draag er dan een stoer T-shirt bij, gemakkelijk zittende sneakers en een sweatjack of hoodie. Ga je liever voor casual chic, doe dan je voordeel met een stijlvolle top, een halfhoge hak en een jasje of blazer.

Heb je trouwens al kennisgemaakt met de denimjacks van dit merk? Die mogen dit seizoen zeker niet aan je garderobe ontbreken. Een frivool jurkje eronder of een stoere baggy broek, en jouw statement is gemaakt. Ben je benieuwd naar nog meer mode-inspiratie? Profiteer van onze voordelen en schrijf je gratis en vrijblijvend in als lid van Lounge by Zalando!

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot onze jeans outlet en onze dagdeals. Shop kleding, schoenen en lifestyle artikelen voor een fractie van de prijs!