Wat doe ik aan vandaag?!

Sta jij elke ochtend ook weer voor jouw kledingkast te koekeloeren? Of pas jij minstens 500 outfits aan voor het stappen gaan, terwijl je altijd terugvalt op je vertrouwde keuze? Geen paniek! Wij van Zalando Lounge voorzien je graag van wat tips om je kostbare tijd en energie te sparen!

Wat doe ik aan

©LightFieldStudios

 Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen en kortingen tot wel 75%*!

TIP 1: HOE ZIET JOUW AGENDA ERUIT?

Heb jij een kledingkast vol hoge hakken en prachtige jurken, maar ben je elke ochtend op zoek naar een wit t-shirt zonder gat erin? Grote kans dat je een impuls aankoper bent. Iedereen heeft er wel eens last van. Je koopt prachtige items, maar weet eigenlijk wel dat je niet vaak in de gelegenheid zult zijn om het item te dragen. Probeer daarom een garderobe te creëren die past bij jouw agenda!

wat doe ik aan

©Coffeeandmilk

Ben jij een echte carrièretijger? Zorg dan dat je genoeg geschikte werkkleding hebt, je spendeert immers 5 van de 7 dagen op je werk. Denk hierbij aan blazers, blouses, pantalon broeken, gedetailleerde tops en jumpsuits. Natuurlijk kun je hier je eigen stijl in aanbrengen.

Ben je vaak onderweg? Zorg dan dat je geschikte laarzen en schoenen hebt, die jouw drukke dagschema ondersteunen. Zorg dat je een garderobe creëert die je helpt om het maximale uit je dag te halen en je zelfverzekerd laat voelen.

TIP 2: KOOP KEY ESSENTIALS 

Het is belangrijk voor elke vrouw om enkele key essentials, oftewel basis items, te hebben. Een paar items vormen een goede basis voor je kledingkast en zorgen ervoor dat je op elke gelegenheid voorbereid bent. Natuurlijk kun je je eigen twist geven aan deze basis items. Bekijk onze top 12 basis items hieronder:

12   I T E M S   D I E    E L K E   V R O U W   M O E T   H E B B E N !

  • Een goede BH & een stel jeans
  • Een witte blouse & zwarte blazer
  • Een little black dress & hoge hakken
  • Een stel sneakers & basic tops
  • Een klassieke jas & pantalon
  • Een comfortabele trui & een mooi horloge
wat doe ik aan

©Viktor_Gladkov

Deze items zijn absoluut tijdloos en makkelijk te combineren met trendartikelen. Super makkelijk: deze items kun je elk seizoen weer gebruiken! Het is natuurlijk wel belangrijk dat je jouw afmetingen weet zodat je de juiste maat kan selecteren. Bekijk daarom onze sizehelper voor meer informatie!

TIP 3: DE PERSOONLIJKE TWIST

Geef een persoonlijke twist aan basis items door ze te combineren met trendy statement pieces. Zo fris je elk seizoen je garderobe op, zonder te veel geld uit te geven. De basis blijft immers hetzelfde.

L E E S T I P : 

wat doe ik aan

©cocomtr

Zo combineer je o.a. jouw klassieke jas met een trendy barrett of jeans en witte t-shirt met een felgekleurd jasje. Combineer de items zodat ze passen bij jouw stijl! Hou jij wel van een stoere stijl? Draag je little black dress dan met een leren jasje. Of ga je liever voor een glamorous look? Combineer dan jouw comfy trui eens met een metallic broek! Een ding is zeker, met onze key essentials en enkele trend items sta jij nooit meer uren voor je kast te turen!

Meld je vrijblijvend aan en shop jouw key essentials en trendy items met kortingen tot wel 75%* bij Zalando Lounge!