Zo scoor je de mooiste nieuwjaars outfit

Je bent nog nauwelijks bekomen van de kerstdrukte, en dan lonkt het nieuwe jaar alweer. Welkom oliebollen en champagneglazen! Een nieuw feest roept natuurlijk ook weer nieuwe vraagtekens op. Want wat moet je aan?

Wie niet wil kiezen tussen zijn dagelijkse kloffie of kerstoufit, kan maar beter voorbereid zijn. Met deze nuttige tips verschijn jij straks in de leukste nieuwjaars outfit.

nieuwjaars outfit

Meld je gratis aan bij de Zalando Lounge online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Something old, something new...

Wie kent het bekende credo niet: "Something old, something new, something borrowed, something blue?" Het klonk vaak tijdens bruiloften, als het stel samen aan een nieuw leven begon. Maar een nieuw jaar is ook een nieuw begin! Reden temeer dus om dat op een bijzondere manier in te luiden. Was jij het hele jaar uit te tekenen in ripped jeans? Creëer dan een unieke nieuwjaars outfit door je favoriete jeans te combineren met een satijnen blouse en nette schoenen.

nieuwjaars outfit

Of wat dacht je van die avondjurk die al jarenlang ongedragen in je kast hangt? Draag daar een mooi jasje en een bijpassend colier bij en een 'statement is made'. Ook kledingstukken waar herinneringen aan kleven mogen nu weer uit de kast komen. Die trui waarin je je geliefde een eerste kus gaf? Dat jasje dat je droeg tijdens je diploma-uitreiking? Tijd om ze een nieuw leven te geven!

Ben je op zoek naar meer feestelijke outfit tips? Bekijk dan de volgende artikelen eens!

• gala outfit • kerst outfit •

Zeg het met accessoires

Misschien had je voor kerstmis al een prachtige outfit gescoord. Wees gerust, jouw kerstoutfit kan gemakkelijk weer een nieuwe ronde mee. Het geheim van een nieuwe look schuilt verrassend vaak in de details, zoals... accessoires! Droeg je tijdens de kerstdagen een chique outfit met lakschoenen? Ga dan nu eens op zoek naar eigentijdse veterlaarsjes en geef je kerstlook een stoer tintje.

nieuwjaars outfit

Wil je het nog iets ruiger maken, vervang dan je stijlvolle blazer dan door een leren bikerjasje. Heren die hun witte overhemd met een vlinderstrikje combineerden, kunnen nu op zoek gaan naar een feestelijke stropdas. Ook de schoenen mogen nu gerust iets meer casual zijn, want je moet per slot van rekening nog vuurwerk af kunnen steken.

Geef jouw nieuwjaars outfit een persoonlijke touch!

Kies voor kleur

Wie de afgelopen maanden een drukke winkelstraat heeft bezocht, zal het kunnen beamen: rood is helemaal in dit seizoen. Ook op de catwalks zagen we deze kleur in alle denkbare variaties voorbijkomen, van rozerood tot tomaatrood of oranjerood. Ben jij niet zo'n kleurrijk type? Dan is oud en nieuw dé uitgelezen kans om je zwarte outfit eindelijk eens in de kast te laten hangen.

nieuwjaars outfit

Rood staat symbool voor een jaar vol liefde, en wie wil dat nu niet? Maar ook met andere kleuren kun je een statement maken. Zo staat geel symbool voor plezier, wit voor zuiverheid, groen voor rust en natuur, en blauw voor bezinning en stabiliteit. Tip: kies een kleurcode die matcht met je goede voornemens. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om je voornemens niet te vergeten. Je hoeft alleen maar dat roze overhemd uit je kast te trekken, en je weet het weer: tijd inplannen voor de liefde!

Word lid van Zalando Lounge

Ben jij nog op zoek naar goede voornemens om het nieuwe jaar mee te beginnen? Dan hebben wij er alvast één voor je. Word lid van Zalando Lounge! Want als je samen met ons het nieuwe jaar in gaat, profiteer je van speciale ledenkortingen die op kunnen lopen tot wel 75%*. Bovendien vind je bij ons het hele jaar door de mooiste merken.

Is dat geen mooie reden om op zoek te gaan naar een nieuwjaars outfit? Van bijzondere cadeau-ideeën tot een cocktailjurk of een paar mooie high heels: wij leveren het allemaal aan huis. Houd wel even de levertijden in de gaten, zodat je zeker weet dat je jouw nieuwjaars outfit straks op tijd in huis hebt!

Meld je geheel gratis en vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online outlet en krijg toegang tot de beste dagelijkse deals!