Country house inrichting bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Country house: ontdek de mogelijkheden van een landelijke Engelse inrichting


Meld je gratis aan bij de Zalando Lounge online outlet en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!
 Country House

Bij het woord ‘country’ denk je misschien aan cowboys in een interieur van veel hout, leer en een karaf whiskey op tafel. Maar country slaat op een heel ander deel van de wereld, namelijk het lieflijke Engeland. Het country house-interieur is geïnspireerd op de landelijke stijl van een cottage op het Britse platteland.

Hierbij kun je kiezen voor puur klassiek, maar ook een moderne look is mogelijk. Dat betekent dat deze stijl niet alleen traditionele meubels heeft, maar ook uit moderne items kan bestaan. Daarbij is er een cool contrast tussen romantisch en stoer. Verder is deze interieurstijl tijdloos en comfortabel. Ook heb je veel flexibiliteit want de inrichting kun je gerust tussentijds gedeeltelijk veranderen.


Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Start met shoppen


De basis van een Engelse landstijl

Voor minimalisten is een country house-inrichting niet ideaal. In plaats van ‘less is more’ geldt hier het credo ‘more is more’. Je kunt namelijk gerust laten zien dat er in het interieur geleefd wordt. Denk hierbij aan een stapel boeken of tijdschriften op tafel en je favoriete kunstvoorwerpen op het dressoir of aan de muur.

Handige bijzettafels horen ook thuis in deze interieurstijl. Tevens zijn er nog een aantal kenmerken waaraan je je kunt houden als je jouw woning de look van een country house wilt geven:

Country House

Kleurrijk: wanneer je excentriek bent aangelegd, dan kun je helemaal los gaan met deze interieurstijl. In een country house mag je namelijk de kleuren laten spreken. Gebruik gerust mosterdgeel, koraalrood of diepblauw. Maar ook pastelkleuren mogen gebruikt worden.
• Motieven: wat ook echt bij een landelijke Engelse inrichting past zijn motieven. Aan de muur, als decoratie of als gordijnen? Je kunt bloemen of andere vormen een podium geven.
• Textuur: kies je voor de moderne variant van een country house? Dan mag je best de ruwe bolster van je huis laten zien. Denk hierbij aan gepolijst beton als vloer of een bakstenen muur. Wil je liever een meer knusse sfeer? Misschien is dan een houten wand iets voor jou?


Wees er snel bij, onze producten zijn alleen tijdelijk en beperkt verkrijgbaar!

Start met shoppen


Kies de juiste meubels voor je country look

Met de bovenstaande tips kun je aan de slag met de basis voor je country house. Hierna komt de daadwerkelijke inrichting. Omdat je van deze inrichtingsstijl zowel een klassieke of moderne versie kunt maken of een combinatie daarvan, heb je veel opties voor meubels.

Zo kun je voor een mooi klassiek dressoir in de hal kiezen en voor een robuuste houten eettafel voor in de keuken. Verder heb je de echte countrystijl te pakken met een schommelstoel en een kleedje voor de open haard.

Country House

Heb je zin gekregen om je inrichting een country boost te geven? Meld je dan gratis aan bij Zalando Lounge! In deze exclusieve online shoppingclub krijg je dagelijks inspiratie voor je woon- en kledingstijl. Zalando Lounge werkt namelijk samen met hoogwaardige design en fashion brands. Zo kunnen wij jou iedere dag de mooiste deals aanbieden.

Hierbij gaat het om items uit actuele collecties waar vaak echte must haves bijzitten. De kortingen kunnen bovendien oplopen tot driekwart van de oorspronkelijke prijs. Dus laat geen kans meer voorbijgaan en wordt lid van Zalando Lounge!


Wil je ook jouw huis een country house inrichting geven? Word dan snel gratis deelnemer aan de Zalando Lounge online outlet. Hier komen dagelijks interessante deals voorbij op het gebied van mode, lifestyle en wonen. Zo kun je tegen hoge kortingen de nieuwste items voor je country house interieur online kopen bij Zalando Lounge!

Start met shoppen

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.