Kersttrui bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Een witte kerst in een kersttrui van Zalando Lounge


Ben jij gereed voor de kerstdagen? Je kerst is namelijk niet compleet zonder kersttrui! Meld je vrijblijvend en gratis bij Zalando Lounge en shop jouw kerst outfit voordelig.

kersttrui

Je kerstboom is opgetuigd en je kerstverlichting zorgt voor een warme en aangename sfeer. Uit je boxen klinkt mooie en gezellige kerstmuziek. Heb je kinderen of kinderen op bezoek, dan zie je geamuseerd hoezeer ze zich moeten inhouden om niet alle kerstkransjes uit je boom te snoepen. De eerste sneeuwvlokken vallen; eindelijk weer eens een witte kerst. Natuurlijk moet iedereen nu naar buiten om te genieten van sneeuwpret. Echter, niet zonder een warme en beschermende kersttrui.


Ontdek de Zalando Lounge online outlet door je eenvoudig aan te melden met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Ontdek Zalando Lounge


Rendieren, dennenbomen of een Noors patroon?

Zodra de temperatuur in de enkele cijfers terechtkomt, trekken we graag een warme trui aan. Veel winterse truien zijn gemaakt van wol, of een mix van verschillende vezels. De een houdt van een warme trui met een open hals, de ander zweert bij een comfortabele coltrui. Je kunt kiezen voor een trui met een eenvoudig weefpatroon, of gaan voor een traditionele trui met een robuust ogend kabelpatroon.

Vanuit de Verenigde Staten is de laatste decennia een traditie komen overwaaien. In Amerika kijk je niet vreemd op als je tijdens de ‘Holidays’ overal truien ziet met rood en groen als basiskleuren en met rendieren, kerstmannetjes en kerstbomen als decoratieve elementen.

kersttrui

Ook in ons land komen deze typische kersttruien meer en meer in de mode. Als je een kersttrui in felle kleuren en ietwat cartooneske versiering iets te veel van het goede vindt, kijk dan eens naar kersttruien met een meer ingetogen kleurstelling en met kerstversiering die er op iets subtielere wijze op is aangebracht.

Je kunt echter ook kiezen voor traditionele Noorse truien met hun mooie geometrische patronen. Een Noorse trui met een geometrisch patroon dat aan kerstbomen doet denken, is zeer geschikt om tijdens de kerstdagen te dragen en zo helemaal in de bijpassende sfeer te komen.


Wees er snel bij, want op = op!

Ontdek Zalando Lounge


Heerlijk combineren met je kersttrui

Hoe draag je jouw kersttrui het liefst? Bij een lange en warme rok kan je winterse trui erg goed staan. Maak je look dan compleet met lange kerstsokken of kerstpanty’s met een smaakvol glitterpatroon.

kersttrui kersttrui

 Heren kunnen hun trui met kerstmotieven goed combineren met jeans of een corduroy broek. Heeft je trui de traditionele kerstkleuren rood en groen, kies dan voor een pantalon in dezelfde kleurstelling. Draag stevige boots als je ook graag naar buiten gaat om te helpen bij een sneeuwballengevecht.

Kerstmis is een feest van vrede en warmte, waarin je de liefde van je familie en vrienden koestert. Dan is het wel zo fijn als je kersttruiwarmte en comfort uitstraalt. Koop hem dan ook gerust in een iets ruimer zittend model.


Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken

Ontdek Zalando Lounge


Word lid en shop je kerstoutfit bij Zalando Lounge

Zalando Lounge is een exclusieve online shopping club. Ons aanbod is uitsluitend bestemd voor onze leden. Elke week zijn er diverse interessante sales en acties op het gebied van accessoires, schoenen en kleding. Door onze goede contacten met verschillende topmerken kunnen we onze leden kortingspecentages tot wel 75% aanbieden. Acties en sales kennen wel een gelimiteerde voorraad en zijn altijd tijdelijk.

Schrijf je in, download onze apps en hou onze acties goed in de gaten. Het zal ons niet verbazen als je binnenkort een geheel nieuwe kerstoutfit bij elkaar geshopt hebt voor een echte vriendenprijs. Zo hou je veel geld over om je geliefden met de mooiste kerstcadeaus in het zonnetje te zetten.


Waar wacht je op? Meld je gratis en vrijblijvend aan en bespaar flink op mode en lifestyle artikelen van de beste merken in onze online outlet!

Ontdek Zalando Lounge

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.