Wij horen bij Zalando

Top 7 leuke moederdag cadeaus

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(82)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Top 7 leuke moederdag cadeaus

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen. Zo shop je de leukste moederdag cadeaus met wel 75%* korting! 

Moederdag: het is een terugkerende gelegenheid om je moeder in het zonnetje te zetten. Maar wat zijn nu leuke moederdag cadeaus? Kom jij ook elk jaar steevast met een doos bonbons aanzetten? Hoog tijd om eens te gaan voor iets originelers! Wij hebben alvast zeven leuke moederdag cadeaus voor je verzameld.

Top 7 leuke moederdag cadeaus

1.

 Lederaccessoires

2.

 Hoogwaardige sieraden van goud (of zilver)

3.

Woonaccessoires met een persoonlijke touch

4.

 Een smaakvol cadeau

5.

 Een dagje uit

6.

 Time to relax

7.

 Een VIP-behandeling

1. Zeg het met leer

Zoek jij een duurzaam cadeautje waar je moeder nog jarenlang plezier van heeft? Zeg het met leer! Leder is tijdloos en gemakkelijk te combineren. Verwen je moeder dus eens met lederaccessoires zoals een handtas, handschoenen, een telefoonhoesje of een duurzame riem. Grote kans dus dat jouw cadeau met plezier zal worden gedragen.

leuke moederdag cadeaus

2. Ga voor goud (of zilver)

Zoek jij vooral een persoonlijk cadeau? Kies dan voor hoogwaardige sieraden van zilver of goud. Deze onbetwistbare klassiekers zullen het hart van je moeder beslist doen smelten. Een mooie ring, armband of collier is gemakkelijk te combineren en gaat vele jaren mee. Ga jij voor een bloem, een hartje of een edelsteen?

3. Woonaccessoires met een persoonlijke touch

Dat je nu op eigen benen staat, wil niet zeggen dat je moeder je niet mist. Met woonaccessoires breng je jezelf een stukje dichterbij. Kies voor een ingelijste quote, geurkaarsen in haar favoriete kleur of een fotorekje met de laatste avonturen van de kleinkinderen. Leuke moederdag cadeaus die haar steeds aan jou zullen herinneren.

leuke moederdag cadeaus

4. Kies voor een smaakvol cadeau

Is jouw moeder een echte fijnproever? Trakteer haar dan eens op een trendy kookboek boordevol lekkere en verantwoorde recepten. Mocht je moeder geen keukenprinses zijn, dan zijn chique wijnglazen beslist een succesnummer. Vergeet niet om er een flesje wijn bij te doen!

5. Een dagje uit

Wat is er leuker dan een dagje uit? Verras je moeder eens met tickets voor haar favoriete film of theatershow, of maak zelf een tegoedbon voor een gezamenlijke dagtrip. Een dagje samen shoppen, wandelen in het bos of uitwaaien langs het strand zal haar zeker goed doen. Uiteraard mag een gezellige lunch daarbij niet ontbreken.

6. Time to relax

Het lijkt cliché, maar het is maar al te vaak waar: moeders zorgen voor iedereen, behalve voor zichzelf. Herkenbaar? Trakteer je moeder dan eens op een tegoedbon voor de kapper of de schoonheidsspecialiste. Of wat dacht je van een gezamenlijk dagje naar de sauna of het wellnesscenter? Na een hotstonesbehandeling ziet de wereld er al heel anders uit.

leuke moederdag cadeaus

7. Een VIP-behandeling

Je komt op bezoek bij je moeder en de tafel staat al gedekt. Herkenbaar? Keer de rollen eens om! Laat je moeder een dagje lekker ontspannen terwijl je familieleden en jij samen een sterrenmaaltijd op tafel toveren. Een VIP-behandeling die jouw moeder niet snel zal vergeten.

Op zoek naar leuke moederdag cadeaus?

Ben je op zoek naar inspiratie voor leuke moederdag cadeaus? Meld je dan aan voor Lounge by Zalando en neem snel een kijkje. Hier vind je altijd de mooiste cadeau-ideeën van de beste merken. Zo zijn jij en je moeder straks verzekerd van een onvergetelijke moederdag.

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen. Zo shop je moederdag cadeaus met kortingen tot wel 75%*. Ontdek onze online outlet