Wij horen bij Zalando

Hoe draag je laarsjes onder een jurk?

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(82)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Laarsjes onder een jurk 

 Heb je geen idee hoe je laarsjes onder een jurk draagt? Lees dan gauw ons artikel en laat je inspireren! Bij Lounge by Zalando shop je topmerken met kortingen tot wel 75%*! Meld je snel aan en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen. 

dames enkellaarsjes

Zeg nou zelf, een vrouw kan toch nooit genoeg schoenen hebben? In de schoenenkast liggen talloze soorten schoenen en alle kleuren waarmee je jouw outfits samen kunt stellen. Zeker in de winter zijn enkellaarsjes onder een jurk niet weg te denken.

Speciaal voor vrouwen als jij heeft Zalando nu iets nieuws. Word lid van Lounge by Zalando, dé online shopping club. Je kunt van kortingen profiteren tot 75%*. Als je op zoek bent naar mooie enkellaarsjes die je op een stoere, elegante en vooral stijlvolle manier onder een rok of jurk wilt dragen, kun je ze hier met veel voordeel krijgen. Ben je geïnteresseerd? Lees dan vooral verder.

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Laarsjes onder een jurk, stoer én elegant

Ze zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Enkellaarzen zijn ook zo multifunctioneel. Draag een enkellaars met sleehak onder een rok of jurk en het geeft je outfit een stoere look. Trek laarsjes met hak aan onder je skinny jeans, waardoor je een vrouwelijke en elegante look creëert.

dames enkellaarsjes

Voor een stevige boswandeling zijn je veterlaarsjes met een goed profiel bijzonder geschikt. Natuurlijk kun je ze onder een pantalon of broek dragen, maar wil je echt alles uit laarsjes halen, combineer ze dan op een stijlvolle en verrassende manier met een jurk of rok. Voor je business meetings kun je kiezen voor een mooie zakelijke jurk waarbij je de pumps vervangt door een elegant enkellaarsje met hoge hak.

Oneindig veel mogelijkheden

Komt de kleur van je enkellaarsje terug in je jurk, of vormt het juist een mooie match met je handtas? Heb je al een model in gedachten dat perfect past bij je zwierige jersey jurk? En draag je ze dan met een mooie panty of warme maillot? Waarschijnlijk blijf je combinatiemogelijkheden zien, hoe langer je kijkt.

laarsjes onder jurk

Wat we ook tijdelijk met veel voordeel aanbieden, jurken of laarzen, jij werpt één blik op je garderobe en schoenenkast en je weet meteen wat er nog ontbreekt en hoe je, dankzij je nieuwe aankopen, op een trendy manier nieuwe outfits kunt samenstellen.

Wees er snel bij, onze artikelen zijn alleen tijdelijk beschikbaar!

De voordelen van Lounge by Zalando

Het maakt niet uit wat voor een soort schoenen je onder je kleding zoekt, als je kwaliteit kunt krijgen met veel voordeel, dan ben je hier op de juiste plek. Behalve enkellaarsjes kun je ook mooie lage schoenen en pumps bij Lounge by Zalando vinden. Lounge by Zalando is jouw online shopping club. Acties en aanbiedingen in Lounge by Zalando zijn exclusief voor leden en gelden slechts voor een bepaalde periode. Wanneer je je gratis en eenvoudig aanmeldt, kan je voordeel oplopen tot maar liefst 75%*!

Wie snel kan beslissen en meteen mooie combinatiemogelijkheden ziet, ontdekt in Lounge by Zalando een schatkamer aan mogelijkheden. Regelmatig vind je in Lounge by Zalando aanbiedingen van topmerken en exclusieve designers, zowel bij kleding, schoenen als accessoires.

Gun jezelf veel voordeel en stel de mooiste outfits samen voor een fractie van het geld dat je normaal hiervoor betaalt. Voordat je het weet draag jij nieuwe laarsjes onder je kleding.

Meld je gratis en vrijblijvend aan en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen en hoge kortingen. Zo shop je o.a. mode en lifestyle artikelen voor een fractie van de prijs. Meld je nu aan!