Wedge Sneakers Sale

Wat Zalando Lounge jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Comfortabele wedge sneakers bij Zalando Lounge

Meld je vrijblijvend en gratis aan bij de Zalando Lounge online outlet en word onderdeel van onze exclusieve fashion club. Shop de mooiste merken voordelig met flinke kortingen!

wedge sneakers

De Franse ontwerpster Isabel Marant heeft een echte hype ontketend, met liefhebbers, maar ook haters. Toen zij de wedge sneaker introduceerde, vlogen ze over de toonbank, maar wel voor prijzen die helaas bij velen buiten het budget vielen.

Al snel vermeldde de Amerikaanse Huffington Post dat wedges samen met Uggs en Crocs tot de lelijkste schoenen moesten worden gerekend. Ach, laat ze maar schrijven. Wie eenmaal wedge sneakers heeft gedragen en ze ook op een smaakvolle wijze heeft leren combineren, wordt bijna automatisch fan van ze. Durf jij het ook aan om een paar trendy wedge sneakers te bestellen? Bij Zalando Lounge kan dat met bijzonder veel voordeel.

Ben je op zoek naar trendy sneakers van de beste merken? Meld je dan aan bij Zalando Lounge en shop o.a. Nike, Adidas en Puma sneakers voordelig!

Retro, sportief en verrassend goed te combineren

We moeten het inderdaad toegeven. Het ontwerp van wedge sneakers is wat apart. Je krijgt het uiterlijk van comfortabele en sportieve loop- of sportschoenen, maar de hak wekt juist de indruk dat je te maken hebt met high heels. Dat is nou net het aantrekkelijke van deze schoen. Het is een mooie hybride vorm en kan onder de juiste omstandigheden zowel elegante vrouwelijkheid als stoere sportiviteit uitstralen. Ze doen ook wel denken aan de stevige sneakers die vanaf de jaren negentig het straatbeeld meer en meer veroverden.

wedge sneakers

Goede wedge sneakers hebben uiteraard een topkwaliteit 'wedge', de hoge en doorlopende hak die deze schoen zijn karakteristieke uiterlijk verleent. Wedge sneakers moeten je het gevoel geven dat je op sportschoenen loopt waar dan toevalligerwijs een hoge hak onder gemonteerd is. Dat kan alleen als de gehele zool stevig én veerkrachtig tegelijk is. Je kunt bij merken als DKNY, G-Star of Tommy Hilfiger kiezen uit modellen met een uitgesproken sportief uiterlijk, sneakers met stoere street style elementen of wedges die een meer ingetogen uiterlijk hebben in zachte en makkelijk te combineren kleuren.

Wees er snel bij, onze aanbiedingen zijn exclusief en alleen tijdelijk verkrijgbaar!

Welke wedge sneakers passen bij jou?

Dit type sneaker heeft wel het effect dat het je benen langer en dunner doet lijken. Je kunt ze het beste combineren met skinny jeans of comfortabele tights. Als je ze draagt, kan het voorkomen dat je voeten wel erg groot lijken, puur door de volumineuze indruk die deze schoenen achterlaten. Als je van nature een grotere maat schoen nodig hebt, kun je het beste kiezen voor wedges die zo gestroomlijnd mogelijk zijn. Ben je van nature slank of skinny, dan kunnen deze schoenen je echt bijzonder goed staan.

wedge sneakers

Ze geven balans aan je figuur en je kunt er zelf voor kiezen of je ze combineert met een strak shirtje of juist kiest voor wat losser zittende bovenkleding. Wil je echt een fashion statement maken, kies dan gerust voor de meest opvallende wedges en combineer ze met smaakvolle basics. Je voeten kunnen dan niet anders dan de aandacht trekken. Is dat wat je wilt? Neem er dan ook een tas bij in dezelfde kleur of hetzelfde thema als je wedges.

Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en shop onze dagelijkse speciale aanbiedingen!

Alleen maar voordeel bij Zalando Lounge

Lid worden van Zalando Lounge is gemakkelijk, gratis en zonder enige verplichting. Alleen onze leden krijgen toegang tot sales en outlets met tijdelijke acties en gelimiteerde voorraden. Elke dag en elke week zijn er wel nieuwe acties op het gebied van kleding, schoenen en trendy accessoires. Je korting kan zelfs tot 75%* van de nieuwprijs oplopen. Wil je nieuwe wedges voor een prijs waarvoor je ze echt niet kunt laten liggen? Word dan lid en hou onze aanbiedingen goed in de gaten.

Meld je aan en word gratis en vrijblijvend lid van onze exclusieve online outlet!