Welke kerstdecoratie past bij jou? Doe de test!

Met onze beslisboom kom je er gemakkelijk en snel achter welke kerstdecoratie bij jouw stijl past. Aan het einde van de test kun je kiezen uit de volgende stijlen: traditioneel, minimalistisch, speels en modern. Laat je dit jaar met behulp van onze aanbevelingen inspireren voor de mooiste kerstversiering en de daarbij passende outfit!

110716_decision-tree_NL

 


Selecteer jouw stijl

Stijl gevonden?

1 2 3 4


Ontdek woonaccessoires en fashion voor de feestdagen in de Zalando Lounge. Shop topmerken met kortingen tot wel 75%*! 

Nu gratis aanmelden


Kerstmis, voor vele mensen de leukste tijd van het jaar. Het gezellige karakter brengt vrienden en familie bij elkaar om te genieten van het samenzijn en de gebruikelijke rituelen. Kerstversiering, kerstliedjes, stijlvolle kleding en lekker eten dragen bij aan het knusse karakter van de feestdagen.

Het aanbod aan kerstballen, verlichting en andere accessoires neemt ieder jaar toe. Het is echter niet zo dat het overweldigende aanbod de keuze vergemakkelijkt. Sterker nog, er ontstaat een tegengesteld effect, meer is namelijk niet altijd beter. Dat geldt zeker voor kerstversiering. We creëren maar al te graag een lichtzee met behulp van kaarsen, maar is het allemaal niet een beetje teveel van het goede als de kerstboom reeds voorzien is van fijne verlichting? Het is zoeken naar de juiste balans om je woonkamer feestdagen-proof te maken. Maar wees gerust: wij helpen je!

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.