Wij horen bij Zalando

Superdry Jurken Sale

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(98)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Superdry jurken - classy en comfy

Ben je op zoek naar een trendy jurk voor in je vrije tijd of casual gelegenheden? Met een Superdry Jurk ga je voor een uitgesproken stijl en comfy outfit. Meld je aan bij Lounge by Zalando en profiteer van tot wel 75%* korting op trendy topmerken. Lees snel verder en ontdek de vele gezichten van de Superdry jurken!

Superdry Jurk

Of je nu thuis op de bank zit, de winkelstraten afstruint op zoek naar de beste koopjes of een drankje pakt op een vrijdagmiddagborrel, je doet het altijd in stijl! Superdry is de perfecte mix tussen een trendy look en comfortabele kleding. Eén van de grote voordelen van Superdry jurken is dat je niet eindeloos voor de spiegel staat om je outfit te stylen. Met deze one-piece-mode ben je binnen 2 minuten klaar om de deur uit te stormen. Zoek er een paar elegante schoenen bij en off you go! Ben je al benieuwd naar ons assortiment? Meld je gratis, vrijblijvend en snel aan of lees verder voor meer over dit merk!

Meld je eenvoudig aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres! 

Engelse kwaliteit in Japanse stijl

Superdry is allesbehalve een doorsnee kledingmerk dat opgaat in de massa. Het kledingmerk bestaat sinds 2003 en heeft een unieke identiteit. Elke Superdry Jurk is het resultaat van een vleugje Japans, een snufje Americana en een beetje Brits. Een ander opvallend detail is dat het Engelse merk blaakt van het zelfvertrouwen en zijn mode voor zich laat spreken. Zo wordt er nauwelijks geadverteerd of bekendheden geronseld om de kleding te dragen. En die attitude heeft gewerkt! Superdry is ontdekt door beroemdheden zoals Jennifer Love Hewitt en David Beckham. Ben jij de volgende die dit fantastische merk ontdekt en omarmt?

Superdry Jurk

Van schoolgirl tot dancing queen. Dat Superdry een duidelijk merkidentiteit heeft, betekent niet dat elke Superdry Jurk meer van hetzelfde is. Integendeel! Van schoolgirl-look tot een glinsterende avondjurk kun je terecht bij de veelzijdige collectie van Superdry. Zo geven de sweatjurken met statements je een geweldige uitstraling terwijl je heerlijk in je vel zit. Als het ietsje minder casual mag, kies je bijvoorbeeld voor een getailleerde jersey jurk waarmee je eigenlijk nooit underdressed bent. Mag het minder sportief en wil je je vrouwelijke kant iets meer benadrukken? Ga dan voor een subtiele korte jurk met elegante schouderbandjes.

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken! 

Maak je look af in een handomdraai

Zoals gezegd, met een Superdry Jurk ben je nauwelijks tijd kwijt met het stylen van je outfit. Met een paar bijpassende schoenen ben je in principe klaar om de wereld te veroveren met je looks.

Zwarte Superdry Jurk

Wil je toch een persoonlijke draai geven aan je outfit? Houd het dan subtiel en ga voor accessoires die jouw jurk benadrukken. Denk bijvoorbeeld aan vestjes of spijkerjacks die goed contrasteren met je Superdry Jurk. Voor een sportieve look bind je bijvoorbeeld een sweater om je middel en vergeet ook de mogelijkheden van sjaaltjes en riemen niet!

Benieuwd naar de laatste aanbiedingen op het gebied van Superdry jurken?Meld je gratis en vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en profiteer elke dag weer van nieuwe aanbiedingen met kortingen tot wel 75%*. Bekijk het volledige assortiment aan modecollecties van topmerken.