Vans sneakers sale bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


De nonchalante stijl van Vans sneakers


Ontdek Zalando Lounge door je gratis en vrijblijvend aan te melden bij onze online outlet. Zo krijg je toegang tot exclusieve gelimiteerde aanbiedingen van merken en bespaar je flink op mode en lifestyle artikelen!

Vans sneakers

Het kan ook alleen maar in de Verenigde Staten. Iemand die geen zin heeft om zijn school af te maken, begint een commercieel avontuur en eindigt met een miljoenenbedrijf. Dat is heel in het kort van Paul Van Doren voor elkaar heeft gebracht. Ooit begon hij met een kleine schoenenfirma, tegenwoordig is Vans wereldwijd bekend om zijn stoere en nonchalant ogende sneakers en andere sportieve schoenen.

Vooral de skateboardwereld heeft Vans sneakers omarmd. Vans maakt niet alleen topkwaliteit schoenen, maar heeft ook hoge ogen gegooid met zijn sportieve mode en accessoires. Ben je een fan van Vans? Bij Zalando Lounge kun je jouw nieuwe Vans sneakers met bijzonder veel voordeel aanschaffen. Je hoeft je alleen maar als lid in te schrijven, volkomen vrijblijvend en geheel gratis.


Ben je op zoek naar trendy sneakers van de beste merken? Meld je dan vrijblijvend en gratis aan bij Zalando Lounge en shop voordelig!

Ontdek Zalando Lounge


Vans sneakers, een echte Amerikaanse successtory

In 1966 richtte Paul Van Doren met een aantal compagnons zijn The Paul Van Doren Rubber Company op. Van Doren had al een aantal jaren ervaring in het leiden van een schoenenfabrikant, maar het succes van zijn eigen firma overtrof alle verwachtingen.

Binnen een dag was de gehele voorraad uitverkocht. Toen Van Dorens zoon in de jaren zeventig in de ban kwam van de nieuwe sport skateboarden, mocht hij het logo ontwerpen dat vanaf die dag alle sneakers van Vans siert.

Vans sneakers

In korte tijd verwierf Vans grote bekendheid onder skateboarders, die massaal vielen voor de kwaliteit en het uiterlijk van zijn sneakers. Deze sneakers zijn dan ook zeer comfortabel te dragen en vallen op door de slijtvaste zool die een meer dan uitstekende grip geeft. En dat laatste is natuurlijk essentieel als je met grote snelheid de ingewikkeldste stunts uithaalt op je board.


Aanbiedingen zijn alleen tijdelijk beschikbaar, wees er snel bij!

Ontdek Zalando Lounge


Sportief, onafhankelijk en nonchalant combineren

Vans bleef niet stil zitten. Het was al duidelijk dat veel consumenten kozen voor Vans sneakers vanwege het nonchalante uiterlijk en het gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid dat ze uitstraalden. Toen rap en hiphop de muziekwereld veroverden en steeds meer jonge mensen kozen voor kleding in street style, veroverden Vans sneakers ook deze nieuwe scene.

In 2014 bracht het merk zelfs een speciale Vans x Odd Future-lijn uit, gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse hiphopformatie Odd Future.

Vans sneakers

Wil je er laid back en onafhankelijk uitzien? Draag je Vans sneakers dan onder jeans, een bermuda of sportkleding. Breng met mooie sokken leuke stijlelementen aan en je valt nergens buiten de toon. Sneakers van Vans worden geleverd in veel verschillende kleurstellingen en kleurcombinaties. Kies voor een opvallend paar dat matcht met je shirt of je handtas of kies voor een gemakkelijk te combineren paar in basale kleuren zoals wit, zwart of navy.


Vind exclusieve aanbiedingen van echte topmerken in onze shopping club!

Ontdek Zalando Lounge


Geniet van de voordelen van Zalando Lounge

Als fashion liefhebber weet je dat je elke euro maar één keer kunt uitgeven. Je zult vast wel eens gemerkt hebben dat je mode-items zag die je heel graag wilde hebben, maar je koos er toch voor om verstandig te zijn en niet te veel uit te geven. Je had gewoon lid moeten worden van Zalando Lounge. Lidmaatschap is gratis, vrijblijvend en levert alleen voordelen op.

Wekelijks heb je exclusieve toegang tot een wisselend aanbod van topleveranciers met actuele, maar wel gelimiteerde voorraad. Je prijsvoordeel kan wel 75% bedragen, vergeleken met de nieuwprijs. Zo ben je in staat om de leukste fashion te kopen en toch geld over te houden voor andere zaken.


Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot de mooiste merken en hoge kortingen!

Ontdek Zalando Lounge

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.