Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope fitness outfits online

Klaar om te stralen in je nieuwe fitnessoutfit! De perfecte combinatie van stijl en comfort voor jouw workouts. Shop nu en voel je geweldig tijdens het sporten!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(95)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Sla je slag in onze fitness kleding sale

Welkom bij Lounge by Zalando, de online outlet waar je dagelijks nieuwe deals kunt vinden voor allerlei soorten kleding, waaronder onze collectie fitness outfits. Of je nu op zoek bent naar leggings, sportbeha's of tanktops, wij bieden een breed scala aan hoogwaardige sportkleding voor dames en heren met kortingen tot wel -75%*. Schrijf je gratis in als lid om toegang te krijgen tot onze exclusieve live campagnes. Ontdek onze nieuwste aanbiedingen en blijf op de hoogte van de laatste modetrends op het gebied van sportkleding. Meld je vandaag nog aan en begin met besparen op jouw favoriete fitnessmerken.

  

Is het een van je goede voornemens voor het nieuwe jaar? Of was je het altijd al van plan? Hardlopen of fitness staan bij velen op de to-do lijst, maar in de praktijk is het vaak toch wat lastiger. Misschien vind je het te koud buiten, of heb je niet de juiste outfit om je in het zweet te werken. Wat de reden ook is, het moet anders!

Je hebt je hometrainer aangeschaft, je racefiets onder het stof vandaan gehaald, een abonnement afgesloten bij een fitnessclub en je bent bijna helemaal klaar om gezond en actief te gaan leven. Bijna. Want wat moet je nou aantrekken? Je fitness outfit moet niet alleen comfortabel zitten en je spieren warm houden, je wilt er ook goed uitzien.

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Je outfit: strak of losjes?

Laten we bij de basis beginnen. Ondergoed, bh’s en sokken, ook dat zijn onderdelen van een sportieve outfit. De stof moet vooral goed ademen en vocht absorberen. Je bh moet extra ondersteuning bieden, zeker als je in je hardloop outfit door de bossen rent. Sportondergoed en sportsokken, liefst van 100% katoen, zijn dan een must.

Wil jij sporten in loshangende en wat ruimer vallende fitness kleding omdat je juist bewegingsvrijheid nodig hebt? Kies dan een klassieke joggingbroek met een T-shirt of katoenen sweater. Als het buiten frisjes is, kies dan voor een trainingsjasje of een moderne hoodie. Blijf je voornamelijk binnen en wil je je juist meer concentreren op rek- en strekoefeningen, dan ligt een broek van elastisch materiaal voor de hand.

Maar voor welke kleur of design moeten we dan kiezen? Het hangt van je persoonlijke smaak af of je gaat voor een uitbundig design in felle kleuren, of juist voor een meer ingetogen hardloop outfit. En wat kleuren betreft kies je natuurlijk, net zoals bij andere kleding, voor die kleuren waar jij je goed in voelt.

Laat je keuze voor sportschoenen vooral afhangen van je favoriete activiteit. Hippe sportschoenen kunnen prima als je naar de sportschool gaat, maar als je gaat joggen of sprinten in het bos, neem dan een echt goede sportschoen die weinig zijbewegingen toestaat en je enkels beschermt.

Bespaar tot wel 75%* op mode en lifestyle producten!

HOGE KWALITEIT, LAGE PRIJZEN

Heb je je fitness outfit in gedachten al helemaal samengesteld? Natuurlijk kijk je in het assortiment van Lounge by Zalando voor extra inspiratie. Lounge by Zalando is een online shopping club, die tijdelijke acties aanbiedt voor een bijzondere prijs.

sportswear sale nl

Je kunt gratis en vrijblijvend lid worden en vervolgens profiteren van tijdelijke kortingen tot wel 75%*. Tevens garandeert Lounge by Zalando de echtheid van alle producten en verzekert klanten dat producten uit huidige collecties komen. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk onze ledenvoordelen eens:

  • Een enorm aanbod aan mode en lifestyle producten
  • Hoogwaardige merk- en designer producten uit de nieuwste collecties
  • Sensationele kortingen tot wel 75%*!
  • Winkelen waar en wanneer je maar wilt met de Lounge by Zalando App
  • Laat je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgen

Meld je vrijblijvend aan en krijg toegang tot o.a. onze fitness kleding sale met kortingen tot wel 75%*!