Wij horen bij Zalando

Laat je écht zien tijdens je blind date

Je voelt een positieve spanning nu je een afspraak voor een blind date hebt gemaakt. Misschien ken je jouw date totaal niet en heeft iemand uit je vriendenkring het contact geregeld. Misschien heb je al online contact gehad en merkte je dat er een klik was. Nu ontmoet je jouw date eindelijk in levende lijve. Hoe maak je een goede eerste indruk? En, zeker niet onbelangrijk, wat trek je aan? 

Blind date

Ga voor een originele date en een bijpassende outfit

Hou één belangrijke regel voor een succesvolle blind date voor ogen: het moet leuk en gezellig zijn, ook als je in je eentje zou zijn gegaan. Er is niks mis met afspreken in een café, maar ga daarna iets aparts en origineels doen. Dat breekt de spanning die er onvermijdelijk is én je doet samen meer dan alleen praten, elkaars lichaamstaal beoordelen en stilzitten. Een ideale blind date kent meerdere activiteiten. Kies daarom voor een multifunctionele outfit.

 Meer date outfits, locaties en tips? Bekijk dan de volgende artikelen eens!

Actieve dateOriginele date • Romantische date • Date tips •

Een blind date outfit voor een man

Netjes, maar niet té. Casual, maar zeker niet onverzorgd. Eigenlijk klinkt het heel logisch. Veel mannen zien een date als een soort sollicitatiegesprek. Tijdens een sollicitatie is het verstandig om een net kostuum aan te trekken, maar bij een date kan het je beperken in je mogelijkheden.

Blind date

Kies liever voor jeans of een nette pantalon. Draag daar een chic dress shirt of een net shirt met casual stijlelementen bij. Maak je outfit af met een sportieve blazer. Hou je kleurgebruik subtiel en kies voor kleuren die goed matchen met je haarkleur en huidskleur. Laat je sneakers en je brogues thuis en kies voor comfortabele nette schoenen met een licht sportieve twist. Draag je een stropdas? Misschien tijdens een afsluitend diner in een romantisch restaurant.

Wil je graag weten wat de laatste trends zijn?

 Een blind date outfit voor een vrouw

Je hebt vast een heel goed beeld van de kledingstukken en kleuren waarmee je altijd een geweldige eerste indruk maakt. Kies voor smaakvolle en multifunctionele kleding die niet té strak zit, maar ook niet té los. Zeker als je tijdens je date een activiteit onderneemt, is het verstandig om schoenen te dragen die je niet hinderen. Je mag bij een gerust een verleidelijke en romantische indruk maken, maar kleed je niet te sexy.

blind date

Je kunt het beste kiezen voor een neutrale outfit met subtiele sexy hints. Wat dacht je van een oversized blazer, gecombineerd met een t-shirt en rok? Of ga je liever voor een pantalon gecombineerd met een casual blousje en leren jack? Met mooie accessoires geef je de juiste accenten en contrasten en maak je jouw look extra interessant.

Doe rustig aan met parfum en make-up. Als jij je goed voelt in je outfit, ga je dat ook uitstralen. Zo maak je altijd een goede eerste indruk. Neem gerust high heels mee voor een chic diner, maar draag overdag vooral comfortabele schoenen.

Meld je aan bij Lounge by Zalando met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Veel voordeel bij Lounge by Zalando

Wil je jouw perfecte outfit voor een dagje of avondje uit met veel voordeel aanschaffen? Word dan geheel vrijblijvend lid van de Lounge by Zalando online outlet. Je profiteert dan van een exclusief aanbod met hoge kortingen. Onze acties zijn tijdelijk en kennen een gelimiteerde voorraad. Wees er snel bij en we garanderen je dat je veel geld overhoudt voor actieve, romantische en sportieve dates.

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!