Koopjesjagers slaan hun slag in de Zalando Lounge online outlet

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


KOOPJESJAGERS


Hoogwaardige merken, lage prijzen en dagelijkse nieuwe fashion sales, de beste koopjes shop je bij Zalando Lounge! Shop topmerken met kortingen tot wel 75%*! Meld je vrijblijvend aan of lees verder voor meer informatie! 

mode deals koopjes

Een „koopje“ is de naam voor een product dat wordt aangeboden voor een prijs die zo laag is dat de verkoper deze prijs niet voor alle klanten kan handhaven omdat hij dan verlies zou maken. De term is waarschijnlijk afkomstig uit een situatie waarin de verkoper per ongeluk de prijs erg laag heeft gelegd. Voordat de verkoper het doorheeft heeft de klant het product al te pakken.

Zalando Lounge biedt designerkleding altijd tegen lage prijzen aan, maar niet per ongeluk! Alleen leden van de shopping club kunnen deelnemen aan de unieke verkoopacties en profiteren van echte koopjes bij het bestellen van designerkleding. Ontdek de koopjesjager in je en word lid van de Zalando Lounge online outlet!


Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Start met shoppen


De koopjesjacht is geopend

Waar je ook naar op zoek bent, een trendy jeans van Diesel, trendy schoenen van Keds of een prachtige avondjurk van DKNY – Zalando Lounge heeft unieke koopjes voor je en zal je niet teleurstellen. Het veelzijdige aanbod aan designerkleding verrast de leden van de Lounge met kortingen tot wel 75%*.

 Koopjes koopjes

In deze unieke verkoopacties gaat het alleen om originele producten uit de collecties van exclusieve labels. Dankzij de directe connecties met de fabrikanten en merken kan het team van Zalando Lounge besparen op logistiek- en opslagkosten en voor echte koopjes prijzen zorgen!


Wees er snel bij, onze mode en lifestyle deals zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar!

Start met shoppen


Eindeloos winkelen naar koopjes

Een lidmaatschap bij Zalando Lounge is ideaal voor echte koopjesjagers. Als lid krijg je toegang tot een uniek assortiment aan mode en lifestyle producten. In de unieke en dagelijks wisselende live shopping acties vind je hoogwaardige artikelen uit nieuwe collecties met hoge kortingen.

Zalando Lounge garandeert de echtheid van alle producten en verzekert klanten dat producten uit huidige collecties van topmerken komen. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk onze voordelen eens:

  • Aanmelden bij Zalando Lounge is gratis en vrijblijvend, een aankoop is niet verplicht!
  • Hoogwaardige merk- en designer producten uit de nieuwste collecties
  • Alle artikelen tegen een lage prijs met kortingen tot wel 75%*
  • Winkelen waar en wanneer je maar wilt met de Zalando Lounge App
  • Laat je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgen

Laat je de koopjes niet ontgaan en meld je snel en eenvoudig aan via de startpagina van Zalando Lounge.


Registratie is snel en gratis. Je bent niet verplicht een aankoop te maken. Koopjes wachten op jouw in onze shopping club! Meld je nu aan! 

Start met shoppen

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.