Koopjesjagers

Gratis hotline 0800 022 71 43
Dagelijks acties met exclusieve topmerken
Kortingen tot 75%*

Aanmelden en van korting profiteren!

Echte koopjesjagers gaan naar Zalando Lounge

Een „koopje“ is de naam voor een product dat wordt aangeboden voor een prijs die zo laag is dat de verkoper deze prijs niet voor alle klanten kan handhaven omdat hij dan verlies zou maken. De term is waarschijnlijk afkomstig uit een situatie waarin de verkoper per ongeluk de prijs erg laag heeft gelegd. Voordat de verkoper het doorheeft heeft de klant het product al te pakken.

Zalando Lounge biedt designerkleding altijd tegen koopjesprijzen aan, maar niet per ongeluk! Alleen leden van de shopping club kunnen deelnemen aan de unieke verkoopacties en profiteren van echte koopjes bij het bestellen van designerkleding. Ontdek de koopjesjager in je en word lid van de Zalando Lounge online outlet!

discount maniahgh Koopjesjagers

De koopjesjacht is geopend!

Waar je ook naar op zoek bent, een trendy jeans van Diesel, trendy schoenen van Keds of een prachtige avondjurk van DKNY – Zalando Lounge heeft unieke koopjes voor je en zal je niet teleurstellen. Het veelzijdige aanbod aan designerkleding verrast de leden van de Lounge met kortingen tot wel 75%*.

In deze unieke verkoopacties gaat het alleen om originele producten uit de collecties van exclusieve labels. Dankzij de directe connecties met de fabrikanten en merken kan het team van Zalando Lounge besparen op logistiek- en opslagkosten en voor echte koopjesprijzen zorgen!

Eindeloos winkelen naar Zalando Lounge koopjes

Een lidmaatschap bij Zalando Lounge is ideaal voor echte koopjesjagers. Als lid krijg je toegang tot een uniek assortiment aan mode en lifestyle producten. In de unieke en dagelijks wisselende live shopping acties vind je hoogwaardige artikelen uit nieuwe collecties met hoge kortingen.

iStock 93805961 SMALL Koopjesjagers

Je ontvangt een nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van de actuele en komende verkoopacties. Zo mis je nooit de beste aanbiedingen voor jou. Daarbij bespaar je ook nog eens veel tijd, want je kunt dag en nacht vanuit het gemak van je eigen huis op koopjesjacht.

De voordelen op een rijtje:
• De aanmelding bij Zalando Lounge is gratis en vrijblijvend
• Geniet elke dag van nieuwe aanbiedingen van hoogwaardige merken
• Alle artikelen tegen een lage prijs met korting tot wel 75%*
• Gratis nieuwsbrief

Laat je de koopjes niet ontgaan en meld je snel en eenvoudig aan via de startpagina van Zalando Lounge.

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.