Update je app: we hebben veranderingen doorgevoerd!

Update je app: we hebben veranderingen doorgevoerd!

Update nu je app om nog meer controle te krijgen over je gegevens en volledige ondersteuning van de functies te ervaren, zoals updates over je bestellingen en favoriete aanbiedingen en acties.

Je kunt hier je app bijwerken:

App button 2
App button

Belangrijk: voor volledige ondersteuning van de functies in de app en om pushmeldingen met updates over je bestellingen (bijvoorbeeld de verzendbevestiging) en je favoriete aanbiedingen en acties te ontvangen, adviseren wij je om toestemming te geven voor tracking in de app. Als je niet akkoord gaat met de tracking, beperken we ons tot essentiële tracking, wat betekent dat we je geen gepersonaliseerde inhoud kunnen laten zien en dat we je helaas geen pushmeldingen met de laatste updates kunnen sturen. Voor meer details over de tracking en alle beschikbare opties, ga naar je 'Instellingen' in de app. Daar kun je te alle tijden je voorkeuren wijzigen.

De apps van Zalando SE (Lounge by Zalando en Zalando) verzamelen informatie over onze gebruikers en hun gebruikspatronen, apparaten en mobiele identificatoren om onze apps betrouwbaar en veilig te houden, om de prestaties te meten en om gepersonaliseerde reclame te maken. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.
Bel ons
010 2590360
Er gelden geen hogere kosten dan de basistarieven
Bereikbaar van ma-vr (07:00 - 20:00)
Stuur ons een berichtGebruik ons contactformulier om ons een bericht te sturen. Het kan tot twee dagen duren voor je een antwoord krijgt.
Stuur een bericht