Wat betekent in ‘vergelijking met de adviesprijs’?

Wat betekent in ‘vergelijking met de adviesprijs’?

De adviesprijs is de prijs die de leverancier voorstelt om een artikel in de (online) winkel voor te verkopen. Dankzij ons bedrijfsmodel kunnen wij onze prijzen vergelijken met de adviesprijs.

Onze kortingen zijn een prijsvergelijking tussen de adviesprijs en onze verkoopprijs. De adviesprijs en onze verkoopprijs worden duidelijk aangegeven aan onze klanten, zodat zij de prijzen eenvoudig kunnen vergelijken en kunnen zien hoeveel zij besparen.

Op deze manier blijven de prijzen transparant en eerlijk en worden onze klanten geïnformeerd over de beste aanbiedingen bij Lounge by Zalando.

Deze nieuwe manier van het weergeven van prijzen en kortingen is afgestemd op de behoeften van onze klanten en merken. Bij Lounge by Zalando zijn we vastbesloten om veranderingen door te voeren die in overeenstemming zijn met de nieuwe richtlijn die vanaf november 2021 geldt.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.
Bel ons
010 2590360
Er gelden geen hogere kosten dan de basistarieven
Bereikbaar van ma-vr (07:00 - 20:00)
Stuur ons een berichtGebruik ons contactformulier om ons een bericht te sturen. Het kan tot twee dagen duren voor je een antwoord krijgt.
Stuur een bericht