Maak kennis met: Lounge by Zalando

Maak kennis met: Lounge by Zalando

Het is eindelijk zover! Nieuw design, nieuwe app, nieuwe Lounge by Zalando. We zijn gedurfder, speelser en inclusiever dan ooit en het bevalt ons goed.

Maar waarom deze verandering?

We wilden onze klanten momenten van geluk geven, wanneer ze de ongelofelijke prijzen van onze dagelijkse modeaanbiedingen zien: een schattenjacht als het ware, precies afgestemd op jouw stijlbehoeften.

Wat verandert er voor jou?

Behalve ons nieuwe logo en onze nieuwe naam en stijl, niet veel! Bij Lounge kun je nog steeds elke dag wat nieuws ontdekken, van grote merken tegen betaalbare prijzen tot fantastische kortingen die je niet wilt missen - er is voor elk wat wils. Log in op www.zalando-lounge.nl en gebruik net als altijd je bestaande account.

Blijft Lounge onderdeel van Zalando?

Ja, Lounge by Zalando blijft onderdeel van de Zalando-groep.

Hoewel onze beperkt geldige aanbiedingen en fantastische kortingen op mode, premium en woonartikelen voor een wat andere winkelervaring zullen zorgen, kun er gerust op zijn dat we nog steeds deel uitmaken van één grote familie.

Hoe is het logo veranderd?

Ons logo heeft een makeover ondergaan en weerspiegelt nu de waarden van ons merk: gedurfd, speels en inclusief. Het nieuwe logo bevat een edelsteen, die staat voor onze niet te missen deals en voornamelijk bedoeld is voor het icoon van de app. De naam van het merk wordt weergegeven in ‘Zalando-oranje’, om onze verbinding met de Zalando-groep te benadrukken.

Lounge by Zalando Logo


Kan ik nog steeds via dezelfde kanalen contact opnemen met Lounge?

Ja, je kunt nog steeds contact met ons opnemen via ons contactformulier, onze chat en onze hotline. Als je ons volgt op sociale media zul je zien dat onze profielnaam al veranderd is in ‘Lounge by Zalando’. Als je ons nog niet volgt, nodigen we je uit om lid te worden van onze community door hier te klikken.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.
Bel ons
010 2590360
Er gelden geen hogere kosten dan de basistarieven
Bereikbaar van ma-vr (07:00 - 20:00)
Stuur ons een berichtGebruik ons contactformulier om ons een bericht te sturen. Het kan tot twee dagen duren voor je een antwoord krijgt.
Stuur een bericht