Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens aanpassen in mijn account?

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens aanpassen in mijn account?

In je klantenaccount kan je onder 'Persoonlijke gegevens' je naam, e-mailadres, wachtwoord en je aflever- factuuradres wijzigen.

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik dan bij het inloggen op 'Wachtwoord vergeten'. Wij sturen je een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact met ons op.
Bel ons
010 2590360
Er gelden geen hogere kosten dan de basistarieven
Bereikbaar van ma-vr (07:00 - 20:00)
Stuur ons een berichtGebruik ons contactformulier om ons een bericht te sturen. Het kan tot twee dagen duren voor je een antwoord krijgt.
Stuur een bericht