Over ons

 
   
   
   
Hoe werkt Zalando Lounge?
 

De Zalando-familie is gegroeid

In maart 2010 heeft Zalando SE haar merkenportfolio uitgebreid en de Zalando Lounge, één van de succesvolste shopping clubs van Europa, geopend.

Alleen voor leden

Onze 15 miljoen geregistreerde klanten krijgen toegang tot topmerken voor bijzonder lage prijzen. Wij hebben dagelijks nieuwe verkoopacties die voor korte tijd online zijn. Hierin bieden wij producten van populaire labels en luxemerken uit het mode- en lifestylesegment tot 75% goedkoper dan de adviesprijs aan.

Voor ieder wat wils

Zalando Lounge is meer dan alleen gigantische korting. Onze kracht ligt vooral in de focus op mode: van geliefde merken tot kleinere labels en de bekendste internationale merken tot trendy luxemerken. Iedere klant vind bij ons precies wat hij of zij zoekt. Ons aanbod reikt van schoenen en kleding voor dames, heren en kinderen, ondermode en accessoires tot sport- en home-artikelen. Met meer dan 2500 merken hebben we voor ieder wat wils.  
Zalando Lounge in Europa (2017)

Zalando Lounge goes Europe

Na het grote succes in Duitsland en Oostenrijk leveren wij sinds 2011 ook in andere Europese landen. In 2011 gingen wij onder de naam Zalando Privé in Frankrijk online. In 2012 volgden Nederland en België en in 2013 Finland, Denemarken, Zweden en Zwitsterland. In 2014 werd de Lounge geopend in Groot-Britannië en in 2016 in Italië. Sinds 2017 zijn we ook actief in Polen; in 2018 kwam Spanje erbij.

Onze topmerken


Wat is Zalando Lounge?

Wat bieden wij?

Zalando is Europa’s meest toonaangevende platform voor fashion. Wij bieden onze klanten niet alleen een grote selectie, maar bovendien een uitstekende klantenservice. Met Zalando Lounge bieden wij ook exclusievere artikelen aan. In driedaagse verkoopacties bieden wij onze klanten exclusieve merkartikelen voor buitengewoon lage prijzen aan. Tevens informeren we per e-mail over de lopende verkoopacties en bieden inspiratie en stylingtips aan via ons Zalando Lounge Magazine.
Bij Zalando Lounge bieden wij onze klanten de gelegenheid om exclusieve merkproducten voor bijzonder lage prijzen te kopen. Klanten genieten de mogelijkheid artikelen van exclusieve modelabels en populaire luxemerken aan te schaffen – tot wel 75% goedkoper dan de adviesprijs van de leverancier. De verkoopacties zijn maar voor korte tijd online, dus wees snel om uw lievelingsartikel te kopen. Zodra de artikelen van een actie uitverkocht zijn, bestaat er geen mogelijkheid meer de artikelen na te bestellen. Op zoek naar extra korting? Onze Zalando Lounge kortingscode wordt per e-mail verzonden of u ziet de felbegeerde korting direct online in de shop! In de Zalando Lounge geven wij onze klanten de mogelijkheid om exclusieve merkartikelen tegen bijzonder gereduceerde prijzen aan te schaffen. De leden van onze Lounge hebben de mogelijkheid producten van exclusieve modelabels en trendy luxemerken te kopen, die tot 80 procent goedkoper zijn dan de adviesprijs van de fabrikant. De promoties zijn tijdelijk beperkt, om uw favoriete product zeker te verkrijgen is snel zijn de boodschap. Als de actie voorbij is bestaat er geen mogelijkheid meer het artikel na te bestellen.

Wie kan lid worden?

Waarom zijn de producten bij Zalando Lounge zo goedkoop?

Iedereen die al eens bij Zalando heeft gekocht, heeft ook toegang tot Zalando Lounge. U kunt op de website van Zalando Lounge eenvoudigweg inloggen met uw e-mailadres en Zalando-wachtwoord. Wilt u toegang tot Zalando Lounge, maar bent u nog niet als klant geregistreerd bij Zalando? U kunt zich gratis en vrijblijvend aanmelden en uw account op ieder moment opzeggen. Hier kunt u zich voor Zalando Lounge aanmelden. Bent u vaak onderweg? Download de Zalando Lounge Apps en mis geen één campagne!
Ons inkoopteam is dagelijks op weg om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te kunnen bieden. Zalando Lounge werkt alleen samen met geautoriseerde partners en leveranciers om 100% authenticiteit van de merken te garanderen. Wij kunnen de artikelen zo goedkoop aanbieden doordat wij pas na afloop van een verkoopactie bestellen bij de leverancier, waardoor wij besparen op magazijn- en vervoerskosten. Hierdoor kan het langer duren voordat uw bestelling geleverd wordt. In enkele gevallen kan dit tot vijf weken duren. Wil je meer informatie over Zalando Lounge, de producten en merken? Lees dan door ons Modeboek.