Philipp Plein Sale bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Philipp Plein Sale: pure en essentiële esthetiek


Meld je vrijblijvend en gratis aan bij de Zalando Lounge online outlet en word onderdeel van onze exclusieve fashion club. Shop de mooiste merken voordelig met flinke kortingen!

Philipp plein sale

Met meer dan honderdtwintig boetieks in steden als New York, Londen, Parijs, Milaan en Hong Kong is het modelabel Philipp Plein een wereldwijd succes op vlak van leuke, provocerende en luxueuze kleding. De ontwerper, die zijn label naar zichzelf noemde, laat zich inspireren door de dynamiek van het leven zelf in combinatie met exclusiviteit en ongebreidelde luxe. Het resultaat is een kledinglijn met een edgy stijl die flair en klasse uitstraalt en die zijn gelijke niet kent in de modewereld. Philippe Plein is ‘one of a kind’ en wie van exclusiviteit houdt, zal helemaal gek zijn om de prachtige designs.

Liefhebbers van Philipp Plein weten dat ze binnen de collectie alles vinden wat ze nodig hebben voor een outfit die uniek is en aansluit bij de gepassioneerde individualist die zijn verlangens omzet in realiteit. De Philipp Plein Sale richt zich op mensen die hun dromen durven waarmaken net zoals de ontwerper zelf. Hij fungeert dan ook als een waar boegbeeld dat met succes zijn eigen pad volgt.


Ben je op zoek naar producten van de beste merken? Meld je dan aan bij Zalando Lounge en shop o.a. Philipp Plein voordelig!

Gratis aanmelden


Ga voor een unieke outfit met de Philipp Plein Sale


Ben je helemaal overtuigd van de collecties van Philipp Plein, dan is de Zalando Lounge de plek om ze te scoren aan een uiterst voordelige prijs. Je vindt er tal van knappe items van de ontwerper die zich laten kenmerken door een spel van licht en schaduw, de keuze voor rijke en onderscheidende materialen en het contrast tussen glanzende en matte stoffen. Bovendien wordt het aanbod regelmatig aangevuld met ontwerpen die steeds opnieuw verrassen.

Philipp plein sale

Dat het label op korte tijd de wereld heeft veroverd zal je niet verbazen. De unieke designs houden het perfecte middel tussen extravagantie, rock-‘n-roll en luxe waardoor ze feilloos aansluiten bij de hedendaagse man of vrouw die zichzelf in de kijker durft te plaatsen. Bovendien is er zowel een aanbod dat aansluit bij een avond uit of een fancy feestje als een assortiment dat casual oogt en ook in de vrije tijd uit de kast gehaald kan worden. In de Zalando Lounge vind je ze met hoge kortingen.


Wees er snel bij, onze aanbiedingen zijn exclusief en alleen tijdelijk verkrijgbaar!

Gratis aanmelden


Mooie kleding die gelukkig maakt in de Philipp Plein Sale


Philipp Plein stelt genieten van het leven en plezier maken als een van de belangrijkste zaken om naar te streven en dat uit zich ook in zijn ontwerpen. Hij leeft volgens zijn credo dat stelt dat regels er zijn om overtreden te worden en barrières om doorbroken te worden. Op die manier wil hij mensen wakker schudden, verrassen en verbazen met de collecties die hij op de markt brengt.

Deze unieke houding zet zich door in elk ontwerp dat je binnen de Philipp Plein Sale vindt in de Zalando Lounge. De kleding is niet enkel prachtig, maar zorgt ervoor dat je gelukkig wordt.

Philipp plein sale

Behalve stijl is ook kwaliteit belangrijk voor dit label. Tal van collecties hebben een jonge, rock-‘n-roll-stijl in combinatie met een onberispelijke kwaliteit. Zowel wat materialen als afwerking betreft is alles tot in het kleinste detail gecontroleerd.

Duik in de Zalando Lounge en ga op zoek naar je eigen, unieke outfit binnen de Philipp plein Sale. Als je nog geen lid bent, dan kan je jezelf gratis en geheel vrijblijvend aanmelden zodat ook jij met kortingen tot 75% kan shoppen en op de hoogte blijft van de acties rond jouw geprefereerde label.


Meld je aan bij Zalando Lounge en shop onze dagelijkse speciale aanbiedingen!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.