Coole ideeën en outfits voor een originele date


Een first date is vaak een spannende ervaring… of toch niet? Want veel eerste afspraakjes beginnen in een café of restaurant dat niet echt bijzonder is. Daarbij kan het met je potentiële vriend of vriendin niet direct klikken. Om het ijs snel te breken en er sowieso een leuke ervaring van te maken, kun je ook denken aan een originele date. Zo heb je een onvergetelijke dag of avond ook al is je datingpartner misschien gauw vergeten.

Originele date

Is hij of zij een blijvertje? Dan hebben jullie een mooie herinnering aan jullie first date. Bovendien biedt een verrassende locatie voor een eerste afspraakje meteen een mooie gelegenheid voor het uitkiezen van een nieuwe outfit.


 Meer date outfits, locaties en tips? Bekijk dan de volgende artikelen eens!

Actieve dateRomantische date • Blind date • Date tips •


 Een originele date voor bourgondiërs en foodies

Voor je aankomende date wil je misschien niet naar het meest populaire restaurant of café van de stad gaan. Dat wil echter niet zeggen dat je lekker eten en drinken maar helemaal moet schrappen. Dus heb je een bourgondisch inslag of ben je een echte foodie? Kijk dan of het met hem of haar klikt tijdens een minipicknick.

Een brengt de hapjes en de ander de wijn. Of misschien zijn jullie beiden liefhebbers van een goed glas whisky? In ieder geval heb je direct gespreksstof over de keuze van de kaasjes, wijn of whatever uit de picknickmand komt.

Originele date

Ook een coole locatie zorgt voor een goede start van je originele date. Ga bijvoorbeeld naar een mooie plek in het stadspark. Of plaats de picknickmand op de kade van een rivier. Of geniet optimaal van de gezelligheid van de stad en ga met zijn tweeën op het plein zitten.

Wil je toch liever kennismaken in het comfort van een restaurant? Geef het etentje dan extra spanning. Verdeel de gangen bijvoorbeeld over verschillende restaurants. Ga voor het voorgerecht naar een tapasbar, kies de Griek voor de hoofdmaaltijd en sluit af met een toetje in de Italiaanse ijssalon.


Outfit tip

Je begrijpt, met al dat eten heb je een comfy maar toch sexy outfit nodig. Combineer bijvoorbeeld een broek met een hemdje met kant. Met daaroverheen een trui met een V-hals valt het sensuele shirtje niet teveel op. Maar het is wel subtiel aanwezig.


Maak je originele date actief en spannend

Van je first date kun je ook een echte thrillseeker maken. Ga naar een pretpark en test je potentiële levenspartner op moed met een tochtje in de achtbaan. Maar bovenal: een pretpark is vooral fun. Bovendien heb je een toplocatie om jeugdherinneringen te delen en elkaar direct goed te leren kennen.

Ook is sport een goede basis voor een originele date. Maak van de gelegenheid gebruik om samen iets te doen wat jullie nog nooit gedaan hebben. Misschien is dat golf, paardrijden of waterskiën? Natuurlijk is er ook niks mis met een ouderwetse wandeling.

Originele date


Outfit tip

In ieder geval heb je voor een outdoor date een comfortabele outfit nodig waarin je jezelf extra zeker voelt. Jeans, jasje en sneakers doen the job. Draag er een shirt met een sexy twist bij, maar niet te. Je wilt immers ongestoord kunnen gillen in de achtbaan.


Koop je outfit voor een originele date bij Zalando Lounge

Heb je jouw ideale levenspartner nog niet gevonden? Geen nood, want bij Zalando Lounge vind je coole outfits voor talrijke dates. Bovendien is het aanbod sterk afgeprijsd, waardoor je voor ieder afspraakje weer nieuw voor de dag kan komen. Daarbij bieden we in de Zalando Lounge online outlet alleen merkkleding uit actuele collecties.

Maak dus voor een prikkie een prima eerste indruk en scoor snel een nieuwe outfit voor een originele date bij Zalando Lounge!


 Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken. Bekijk ons concept voor meer informatie!

Ontdek Zalando Lounge

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.