Björn Borg Sale

Wat Zalando Lounge jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Voel je goed en mooi met items uit de Björn Borg Sale

Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van topmerken. Zo shop je mooie items uit de Björn Borg Sale voor een fractie van de prijs!

Bjorn Borg Sale
©g-stockstudio

'The iceman', zo stond de koele Zweedse tennisser Björn Borg in de jaren zeventig en tachtig bekend. Hij was in die tijd de beste tennisspeler van de wereld. Tijdens belangrijke wedstrijden bleef hij ijzig kalm. Een houding die hem vast aan zijn vijf opeenvolgende Wimbledon-overwinningen heeft geholpen. Maar ook na zijn tenniscarrière blijkt Björn Borg onoverwinnelijk.

Ontdek maar eens de mooie collectie underwear en sportmode die van absolute topkwaliteit is. Je garderobe aanvullen met Björn Borg-kleding hoeft overigens geen aanslag op je budget te zijn. Je koopt de items van deze ijzige Zweed gewoon in de Björn Borg Sale van Zalando Lounge. Met kortingen die kunnen oplopen tot 75% lukt het vast om een Björn Borg-waardige outfit samen te stellen.

Björn Borg: trendy outfits voor een actieve lifestyle

Het Björn Borg-label richt zich op mensen die 'active & attractive' willen zijn. Heb je dus plannen om te beginnen met sporten? Dan kun je dus meteen goed van start gaan met de trendy items uit de Björn Borg Sale. Maar ook als geoefend sporter vind je vast de juiste outfit voor je volgende topprestatie. Net als een groot leger van sporters voor jou hebben gedaan.

Bjorn Borg Sale
©g-stockstudio

Het Zweedse kledingmerk bestaat namelijk al sinds halverwege de jaren 90. Sindsdien werkt het aan een positie als wereldwijde marktleider op het gebied van sportswear. Inmiddels is de kleding van Björn Borg in circa twintig landen verkrijgbaar. Overigens maakt het label niet alleen kleding en underwear. Ook sneakers en accessoires kun je tegen komen in de Björn Borg Sale.

Een complete sportgarderobe via de Björn Borg Sale

De collectie van Björn Borg is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Als je wilt kun je dus voor heel het gezin voordelige koopjes scoren in de Björn Borg Sale. Bovendien zijn de items verkrijgbaar in allerlei stijlen. Zo kun je bij Zalando Lounge vrolijk bedrukte zwemshorts tegenkomen. Maar ook stijlvolle bruine sneakers of een set zwarte hipsters kunnen de revue passeren. Of wacht tot er een fijne joggingbroek met een bijpassende sweater voorbijkomt. Hierin kun je volop sporten, maar ook heerlijk relaxen of online shoppen. Want als je winkelt in de Björn Borg Sale van Zalando Lounge kun je lekker thuis blijven.

Bjorn Borg Sale
©g-stockstudio

Bij Zalando Lounge winkel je niet alleen voor de kortingen. Het is namelijk dé plek om topitems uit nieuwe collecties te scoren. In de Zalando Lounge vind je dus geen restpartijen van vorige seizoenen, maar de nieuwste trends. Doe dus mee met deze exclusieve club en scoor snel je nieuwe outfit in de Björn Borg Sale!

Meld je vrijblijvend en gratis aan bij Zalando Lounge en bespaar tot wel 75%* op producten van topmerken!